Z dodaniem bramy to nie jest rozwiązanie. Problem leży gdzie indziej i to tylko pudrowanie problemu!
Korfantów powstańców slaskich 14
Z dodaniem bramy to nie jest rozwiązanie. Problem leży gdzie indziej i to tylko pudrowanie problemu!
Korfantów powstańców slaskich 14
A na czym polega problem?
Zresztą tamta trasa prowadząca na pobliski parking nawet lepsza jest, ale ta od biedy też może być (choć wątpię by wszyscy tam mogli wjechać).
Poza tym że jest barrier=fence pomiędzy
Choć chwila, ten parking na terenie szkoły to rzeczywiście jest ogólnodostępny?
Przy wyborze Graphhopper-a jako routingu koniec trasy lądował na parkingu szkoły
A parking jest rzeczywiście ogólnodostępny? Jak tak to trasa też całkiem sensowna, można zostawić samochód na wielkim parkingu.
A jak ktoś jest na ten prywatny podjazd wpuszczany to chyba da radę skręcić? (nawigacja może np. poprowadzić mostem którego nie ma - nie można za nią ślepo jechać!)
@moderatorzy forum
Czy ten wątek nie powinien wylądować raczej w sekcji Magic Earth Navigation & Maps ?
Własnie problem w tym że jak ktoś WIE a jak nie wie? Tego budynku dobrze nie widać z ulicy a jak dojedzie jak go zaprowadzi nawi to ma z 200m do przejścia
Ktoś dorysował drogę, ale to nie jest rozwiązanie.
Wszędzie tak by trzeba było zrobić a to BEZ SENSU
Jak ktoś potrafi zrobić nawigacje która potrafi magicznie zgadywać drogi których nie ma na mapie, no to niech zrobi ją. Ale to wtedy nie kwestia danych OSM.
W zakresie danych OSM dorysowanie drogi to jest rozwiązanie problemu.
dojście 120m nie jest dużym problemem, plus nie bez powodu nawigacja jest mapą co okolicę pokazuje
a ja bym wolał być poprowadzony na duży ogólnodostępny parking jak jest w okolicy
dodałem tag
nie wiem gdzie jest taka sekcja - dasz link?
Mialem na myśli tą:
Zobaczcie jak ten “problem” jest rozwiązany a googlemaps. Tam nawigacja nie prowadzi “za rączkę” pod drzwi tylko informuje że jesteś na miejscu i tyle.
Dość dużo jeżdżę pod różne nowe adresy i zwykle jest ok ale w tym przypadku trochę się najeździłem zanim trafiłem.
to jest osobny wątek/temat na forum
chodzi o to by te posty tutaj połączyć z tamtym wątkiem? Podobno można to zrobić, jeszcze nie próbowałem…
Nie rozumiem. W Gmaps ten problem jest rozwiązany tak samo, jest droga wewnętrzna i nawigacja prowadzi do niej.
Hej, tak , dokładnie o tym myślałem, bo temat wypłynął właśnie stamtąd.
bym go chyba zostawił tak jak jest bo zajmuje sporo postów a nie jest specjalnie o ME