הערות לא ברורות

יש המון הערות שלו נפתרו בלתי ברורים יש לי רעיון חדש כל הערה לא ברורה שנשאל שם על ידי מישהו מה זה ולא נענהתוך שבועיים או כל פרק זמן אחר הערה אפשר לסמן את הערה כפתורה

1 Like

מה דעת המשתמשים?

1 Like

שאפו על הטיפול בהרבה הערות!

זה בסדר ואף מבורך שתסגור הערה לא ברורה אחרי תקופה של חוסר מענה.

לגבי פרק זמן, צריך להפעיל שיקול דעת ולכן לא הייתי קובע כלל ברזל, אבל שבועיים זה כלל אצבע גס סביר. הנה שלושה דברים שיכולים לגרום לי להמתין פחות\יותר:

• איכות הערה
  • סבירות למענה
  • סבירות שהשיחה טטפח למידה של משתמש חדש

אתן לך דוגמאות:

• אם ההערה מושקעת והיא לא ברורה בגלל איזשהו פספוס, יש לה יותר נקודות זכות והייתי נותן לה לחיות יותר.
  • במקרים בעלי מעט השקעה אני מרשה לעצמי לסגור מיד בלי להמתין או להסביר. למשל: משתמש שיש לו רק שינוי אחד במפה מלפני שנים, שהוסיף הערה אישית למפה לפני הרבה הזמן והיא רק מילה אחת כמו “התחלה” או “מפגש”. כנראה שהשקעת הזמן בהערה לא תתרום ללמידה שלו כי הוא כבר לא שם.
  • לפעמים אני נעלם להרבה חודשים ממיפוי ואז חוזר ועונה על דברים. אז אם מדובר במשתמש קבוע או תגובתי הייתי ממתין לו קצת יותר או אפילו שולח לו הודעה פרטית אחרי חודש במידה והוא פספס.
  • אם מדובר בהערה שמשתמש הוסיף לפני שנה ומאז הוא לא היה פעיל כלל, אולי שבועיים זה בסדר.
  • אם המשתמש לעולם לא עונה להערות, אין סיבה להמתין יותר משבועיים.
  • אם ההערה לא ברורה בגלל שלא ברור אם מדבר על בניין מזרחי\מערבי זה שונה מאוד מהערה לא ברורה כי המשתמש כתב\ה AIOJFOIASFJ.

שים לב: מכיוון שאתה סוגר הרבה, מומלץ מאוד לכתוב למה סגרת. במינימום “טופל” ובאידיאל גם לינק ל-changeset.

בבקשה לוותר על ההרגל של הנדנוד. זה מאוד מרעיש ואם תכתוב פעמיים זה לא מעלה את הסיכוי שאנשים יענו.

1 Like

אם מדובר באלמוני כמה זמן לדעתך צריך לחכות?

1 Like

אני לא יודע לתת לך נוסחה, זה בא עם הניסיון וזה תלוי בתוכן. אם יש לך ספק תן יותר זמן. האלמונים הם הכי בעייתים לבירורים כי הם לא מקבלים על זה התראה.

אתה רוצה ללכת על בטוח? תן לכולם חודש.

יש לי טיפ שאני משתמש בו לא מעט:

תעשה תיקיית מועדפים בדפדפן ותקרא לה “לטיפול אחרי חודש”. כל פעם שאתה מבקש ממשתמש להבהיר את עצמו, תוסיף את דף ההערה לתיקיה ותן לה את הכותרת של חודש מהיום. למשל: אם היום שאלת משתמש למה הוא התכוון, אתה מוסיף את ה-note שלו כדף מועדף עם הכותרת “13.9”

מדי פעם אתה מסתכל על התיקיה, וסוגר רק את ה-notes שהתאריך שלהם עבר בלי שכתבו לך תשובה.

כשתצבור יותר “רגש” לזה אתה יכול לעשות כמה תיקיות, “לטיפול אחרי שבועיים, לטיפול אחרי שבוע” וכו.

1 Like

עוד שאלה תגיד יש אפשרות לסנן הערות כך שלמשל רק הערות עם קישור למסלול GPS יופיעו?

1 Like

זאת שאלה לפורום הכללי, לא ישראל ולא האשכול הזה.

יש כללי אתיקיט לא כתובים בפורומים ואחד מהם זה להימנע מ-Thread Hijacking כלומר הסטת דיון אותו אשכול לנושא אחר.

1 Like