Импортован лош датасет канти за смеће у Суботици

Поздрав свима,

Нетачни подаци о кантама за смеће у Суботици су увезени пре око пола године, без претходне расправе, од стране корисника Srdjan023.

Коментари на changeset су игнорисани 18 дана, а особа је остала врло активна:

Неке канте су уцртане баш на сулудим местима где их нема, неке насред ограђених зелених површина, неке насред најпрометнијих улица у граду… Притом селективно мапиране, нпр. од 50 бус станица са кантама изабере се једна у Змај Јовиној и ту се уцртају 3 канте(?), од читавих улица са кантама уцртају се по две (и оне углавном нетачно).

Рецимо, ове у Максима Горког делују као шала. Смеће бацамо из аута, или претрчавамо 3 траке? :grinning_face_with_smiling_eyes: Заустављамо да бацимо, или гађамо у вожњи?

Скоро да нема канти у стварности на месту где је уцртана. Да ли може проблематични changeset да се ревертује у потпуности, а корисник обучи или упозори како са импортовањем података?

Хвала!

@Srdjan023 je ažurni član zajednice, odgovoriće sigurno, pa da sačekamo. I ja smatram da je bolje da je ovo prošlo diskusiju na forumu pre unosa, ali hajde sad da vidimo šta nam je činiti - brisanje ili pomeranje, možda neki task na tasking manageru… Najbolje prvo da sačekamo Srđana

Обриши све. Не сећам ни зашто сам ово увозио вероватно сам хтео нешто друго да унесем. Можеш да оставиш канте за које знаш да су тачне али све остало обриши боље да немамо податке него да имамо нетачне.

2 Likes

Важи, биће решено. Да сам приметио када сам бележио хидранте, имали би већ сад добар датасет и канти. Овако ће мало потрајати, али имаћемо добре податке кроз који месец.