מספור בתים וטעויות

כל מי שממספר בנינים נא שיבדוק בשטח קודם כי אצלי בבית מישהו חסר ידע סימן את מספר הבית שלי באופן שונה [כי כשמסתכלים דרך לווין זה נראה שככה זה צריך להיות רק מי שעבר בשטח יוכל למספר בנינים] אנה הקפידו על כך :pray:

1 Like

האם מדובר ספציפי על זה?

אם אתה מקיר את הסביבה - שווה לתקן אחרים גם כן

1 Like

@ארץ_ישראל_היפה_מאוד_2025 ,

לא כל הממפים נמצאים בפורום.אישית, אני מניח שרובם לא.

הדרך הטובה ביותר לתקשר עם עורך אחר לגבי בעיה ספציפית היא לפתוח דיון בדף של העריכה.

אנחנו רוצים לקיים אווירה תומכת למשתמשים חדשים ואווירה מכבדת בין המשתמשים בכלל, ולכן כדאי לשים לב גם לטון הכתיבה: לשאול מה היתה הכוונה, לברר אם משהו נעשה בטעות ולהציע במקום להורות

כולם מתחילים בתור משתמשים חדשים.

2 Likes

ל zstadler@
נכון אבל אני מדבר גם על משתמשים ותיקים

הייתה לי טעות ועניתי לך שמדובר ספיציפית על הכתובת הזוי אז אני מבקש לומר שזו היתה טעות ועניתי לך בלי מחשבה אז עכשיו אני חוזר ואומר זו בעיה שיש בכל מקום משום שסדר הבתים יכול להיות1.5.3כך שלדעתי למספר בינינים זה רק מי שעבר שם או גר שם

אם יש בעיה אמיתית במקום ספציפי, פנה לממפה.
אם הממפה לא מגיב, או ממשיך לייצר שגיאות, אפשר לפנות לגופי OSM שמטפלים בוונדליזם.

בינתיים אני מבקש שתמנע מטענות כלליות שלא מגובות בדוגמאות ומספרים

באופן אישי אני מכיר עוד כמה מקומות באזור שלי עם טעויות לדעתי חיבים לעשות שאפשר לממספר בינינים רק ברדיוס של קילומטר מהבית

אני מציע שתתחיל בכך שתגיב בדיונים שנפתחו על העריכות שלך ואח"כ תפנה, בעדינות ובנימוס, לממפים שלדעתך טעו במיפוי.

לא הבנת אני אומר שכל אחד ישרטט רק קילומטר מהבית לו כי לפעמים הבנינים מסודרים לא לפי סדר המספרים כגון[123456] אלא לפי רצון של העיריה כגון [14235] אז אני אומר שכל אחד ימספר בנינים שבשכונה שלו ולא יותר [בדברים כאלה אין אפשרות להסתמך על מפות גוגל משום שגם שם יש את אותם טעותים]

כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב. אז אנסה בצורה ברורה יותר:

לפני שאתה מציע איך לשנות את כללי ההתנהגות במיזם וותיק שזה עתה הצטרפת אליו, כדאי שתתחיל בלהתנהג לפי הכללים הנהוגים בו. למשל, להגיב לדיונים על העריכות שבצעת.