Report vandalism or concerns about edits here

@ika-chan

Blockquote How could I know about that?

How you should know? In the same way you learned about my changes that you found wrong!
This is the proof of your obssesion about me!!!

@ jimkats
Τα λάθη με το tag roof έχουν γίνει σε τόση μεγάλη έκταση που ευελπιστούσα πως κάποια σαν την ika-chan που ανακαλύπτει τα (κατα την κρίση της πάντα) λάθη μου, θα το ανακάλυπτε και αυτό.
Λίγο αυθαίρετη σκέψη εκ μέρους μου, αλλά βλέποντας το “κυνήγι” που τρώω από την @ika-chan , έλεγα πως θα το ανακάλυπτε και αυτό, πως δεν ήταν μεροληπτική και εμμονική στο να ψάχνει μόνο τα δικά μου changesets.
Και άντε πες μπορεί να μην ασχολείται με τα κτίρια παρά μόνο με τους δρόμους, που κυρίως ασχολούμε και εγώ! Φευ! Ο άλλος στα νότια προάστια μην μπορώντας να αποδώσει απαγορεύσεις δεξιόστροφες ή αριστερόστροφες, σχεδίασε 2 ρεύματα κατεύθυνσης σε οδοστρώματα που δεν το δικαιολογούν. Αρχικά το είχα εντοπίσει στην Καλαμακίου, αργότερα το εντόπισα και στις άλλες οδούς που παρέθεσα στο screenshot.
Εν κατακλείδι να γράψω πως δεν είμαι αλάθητος. Δέχομαι την κριτική. Για αυτό συμμετέχω και στο forum. Απλά εκνευρίζομαι να βγαίνω στα μανταλάκια από την συγκεκριμένη χρήστη για θέματα τουλάχιστον που έχω ενημερώσει την κοινότητα ή απλά εφάρμοσα τον ΚΟΚ, όπως να βλέπω πως άλλα τραγικά λάθη περνάνε απαρατήρητα χωρίς καμία νύξη.