geen kaart in www.openstreetmap.nl

De kaart in http://openstreetmap.nl/ doet helemaal niets bij mij. Ligt dat aan mijn computer(verbinding) of aan de site?

Van een andere mapper kreeg ik het bericht dat er twee situaties door elkaar getekend staan. Kan het dus niet controleren.

tile.openstreetmap.nl lijkt down te zijn.

Dan is ie weer weg en dan weer terug, gaat al een tijdje zo…
https://forum.openstreetmap.org/viewtopic.php?id=59351

Da’s een interessante , kan het bevestigen. De .de vertoont dit euvel nu ook al een tijdje. Voorheen altijd perfect gerenderd en keurig dagelijkse updates.

Ja, die dubbele tiles zie ik ook. Ik weet niet hoe ik een link naar de Nederlandse kaart kan maken, maar zoom maar eens in op Longitude: 5.992 Latitude: 51.321
Onder de Willem van Hornestraat zie je twee voetpaden getekend terwijl er echt maar eentje is (dit is een oude en een nieuwe situatie) en je ziet een overlay van bussen op de kaart (Bus 79, 370 en 670) waarvan ik de logica niet begrijp (het zijn geen rechte lijnen van halte naar halte) en die op deze manier zo niet op de kaart horen.

De Bartholomeus van der Helststraat (Enschede) en omgeving worden ook nog altijd dubbel gerenderd op de .nl, dit is al vanaf de laatste update (maanden geleden), vlak daarvoor had ik deze omgeving bewerkt. De .de rendert nu wel weer prima.

En de humanitarian laag op de .org begint vanaf z18 moeilijk te laden en z20 helemaal niet.

En de exporteer functie op .org geeft deze foutmelding:

Correctie: de exportfunctie is beperkt wat betreft de grootte van het te exporteren gebied. Je kunt pas vanaf zoomnivaeu 15 exporteren.