Χρήση alt_name για οδούς χωριών

Ως αρκετά νέος στον χαώδη κόσμο του OSM, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση - που δεν γνωρίζω αν έχει απαντηθεί κάπου ήδη.

Είναι ορθή η χρήση του alt_name για τμήματα επαρχιακών οδών που είναι και ταυτόχρονα οδοί εντός κατηκημένης περιοχής με «κανονικό» όνομα;

π.χ. στο Μελισσοχώρι του Δήμου Ωραιοκάστρου, Π.Ε. Θεσσαλονίκης περνάει η επαρχιακή οδός «Ωραιοκάστρου - Δρυμού». Είναι ορθό στα δύο τμήματά της - το «εισερχόμενο» και το «εξερχόμενο» να γίνει Διαχωρισμός και να μπει alt_name=Κιλκίς και =Ωραιοκάστρου αντίστοιχα;

Ευχαριστώ πολύ

Οσες οδοί έχουν επίσημη ονομασία (τοπικές πινακίδες, ΦΕΚ), αυτή και μόνο αυτή μπαίνει στο tag name.
Το tag alt_name χρησιμοποιείται σε πολύ ειδικές και σπάνιες περιπτώσεις, όπου οι ντόπιοι αποκαλούσαν και με δεύτερη ονομασία την οδό, όπως για παράδειγμα μια πρόσφατη αλλαγή ονόματος από τις τοπικές αρχές.
Για παράδειγμα δες την Οδό Πειραιώς στην Αθήνα, που ένα μέρος της μετονομάστικε σε Παναγή τσαλδάρη.
Το ίδιο ισχύει και με τα “loc_name”.
Συμπληρώνω: να μην ξεχνάς να συμπληρώνεις και το tag surface!

Περισσότερες πληροφορίες

Στα χωριά είναι όντως ζήτημα γιατί στα περισσότερα ενώ μεν τυγχάνει να υπάρχουν πινακίδες οδών, παίζει να μην χρησιμοποιούνται ποτέ. Εκτός κι αν πρόκειται για χωριό-παραθεριστικό κέντρο, οπότε είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιηθούν εκεί οι ονομασίες των οδών.

Όσον αφορά για δρόμους εντός οικισμού τα οποία είναι τμήματα εθνικών/επαρχιακών οδών, εκεί μπαίνει η τοπική ονομασία (πινακίδες κτλ). Ούτως ή άλλως, οι εθνικές/επαρχιακοί οδοί θα πρέπει να υπάρχουν και σαν relations τα οποία εμπεριέχουν όλους τους σχετιζόμενους δρόμους.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!