Zuiderzeestraatweg Hierden.

Bij Hierden (Gelderland) is een stuk van de Zuiderzeeweg verdwenen. Iemand is bezig geweest met het tekenen van een nieuwe rotonde en heeft een stuk van de weg naar de westelijker rotonde verwijderd.
http://www.openstreetmap.org/?lat=52.356753&lon=5.678902&zoom=18&layers=M
Voorlopig heb ik provisorisch de verbinding even hersteld.
Ik zal op korte termijn de zaak in orde brengen.

Peter

Hoi Peter,
Misschien heb je hier wat aan. Compleet met het nieuwe wijkje. Maar goed dat elke mapper z’n gebied een beetje in de gaten houdt. :slight_smile:

http://www.hogevaren.nl/het-plan/vogelvlucht

Eggie

Nooit geweten dat Dordrecht dicht bij Hierden ligt. :confused:

Peter

Hoi Eggie,

Ik had zoiets van: weer zo’n plan wat niet gebouwd wordt. Maar even zoeken levert inderdaad op dat het er al staat. En toen ik zag dat waar het is, realiseerde ik me dat die rotonde mede is aangelegd i.v.m. de ontsluiting van het wijkje. En inderdaad weet ik het nu.

Kom ik direct bij het volgende probleem. Tot nu toe heb ik me bezig gehouden met wat gefrutsel in de marge. Kleine aanpassingen en toevoegingen.
Ik ka die straten wel allemaal in kaart gaan brengen, maar is er soms ook een manier om gebouwen ergens uit een bestand te importeren?

Peter

Gebouwen en adressen kunnen uit het BAG geïmporteerd worden, zie http://forum.openstreetmap.org/viewtopic.php?id=18311&p=3
De procedure hiervoor is echter nog in experimenteel stadium en voor Josm gebruikers, zo te zien werk je met Potlatch, dus mocht je er belangstelling in hebben om die in kaart te brengen is het wel handig dat je Josm een beetje eigen maakt.

@boswachter,

Dat gebied van jou houd ik niet in de gaten :smiley:
, maar iedereen heeft van die speciale stukjes Nederland of daarbuiten waar je veel komt en dus maptechnisch-gezien zuinig op bent. Er zijn van die programmaatjes die dat haarfijn laten zien.
De laatste tijd houd ik het Sneekermeer en omgeving in de gaten, omdat daar de boel al een paar keer is drooggevallen. Je ziet dan gelijk dat het niet meer klopt.

Ik wisselde af tussen Potlatch en JOSM.
De laatste wijzigingen heb ik echter in Potlach gedaan omdat dat voor mij het makkelijkste was bij mijn laatste wijzigingen. Daar komt bij dat ik sinds kort een nieuwe PC heb, en wel heel braaf al mijn passwords van Firefox heb overgezet, maar dat van JOSM niet. En ik heb geen idee wat het was, dus ik moet een keer mijn oude PC weer van toetsenbord en beeldscerm voorzien om te kijken of ik het op die manier kan achterhalen. :o:mad:

Peter

Het wachtwoord dat je gebruikt voor dit forum, Potlatch en JOSM is allemaal hetzelfde. Als je het vergeten bent, maar je webbrowser weet het nog wel, dan kun je het aanpassen op https://www.openstreetmap.org/user/Boswachter/account

Hmmm… Dat had ik ook zelf kunnen verzinnen :frowning:

Peter