Verzoek terugdraaien 30361083

Zou iemand changeset 30361083 (user Futureline) kunnen terugdraaien? Het gaat om een foutieve verandering van een kruispunt naar rotonde. De rotonde is wel zichtbaar op de luchtfoto, maar is inmiddels vervangen door een ‘gewoon kruispunt’ (dat is te zien op Google Streetview. Zie ook het artikel op http://www.dichtbij.nl/noord-kennemerland/regionaal-nieuws/artikel/2961843/fietspad-noorderweg-half-jaar-dicht.aspx .
Dat nieuwe kruispunt was ook al ingetekend.

Het gaat om de rotonde bij https://www.openstreetmap.org/changeset/30361083#map=18/52.47629/4.67704 .
Ik heb 3 dagen geleden de mapper om commentaar gevraagd, maar nog niks gehoord.
Voordat er door anderen overheen gemapt gaat worden, lijkt het mij verstandig de changeset terug te draaien.

changeset history viewer
http://osmhv.openstreetmap.de/changeset.jsp?id=30361083+

op de luchtfoto van pdok 2014 is het kruispunt al zichtbaar, (welke wij voor het tekenen niet kunnen gebruiken)

Daar heeft iemand de gouden regel niet gehanteerd. Zelf kijken, dan had zij/hij gezien hoe het werkelijk ligt. Streetview laat nog meer zaken zien, die nog niet in OSM staan, dus veldwerk is beslist nodig daar.
Laatst heb ik zoiets in Apeldoorn gezien. Langs de Zutphensestraat is het fietspad aan de kant van Groot Schuylenburg in de zomer van 2014 verwijderd en in de herfst zijn de rotondes vervangen door kruispunten. In februari 2015 tekent iemand die kruispunten in met oversteken naar het niet bestaande fietspad! Tsja, heb je dan wel ter plaatse gekeken? Ik kon nog een keer extra gaan kijken om te constateren, dat ze er echt niet zijn.

Zojuist teruggedraaid door mij. Jan, wil je svp nog wel naar de situatie daar kijken? Verkeerstechnisch klopt de eenrichting op de Ringvaartweg bij dat kruispunt namelijk niet (helaas ontbreken Mapillary beelden, anders had ik zelf de correctie kunnen doorvoeren)

Dank je wel.

Inderdaad klopt de 1-richtingssituatie niet, zo te zien.
Ik heb een Note ter plaatse aangemaakt, en ik zal het eens melden bij degene die de kruising heeft ingetekend. Misschien weet hij het nog.

De 1-richtingsfout is al gefixt.

Ik heb toch nog twee twijfels over de 1-richting, zie de beide notes die ik heb aangemaakt

Het kruispunt ligt ook niet goed hierdoor alle wegaansluitingen ook niet, op de wegen zie je de pijlen/banen staan. Zie ook parkeerplaats, hoek rechts en gebouw op parkeerplaats.

Zie luchtfoto 2014 topic.
Kijk bij de viewer van zaanstad.