Vall Hebron Barcelona Hospital Campus

Bon dia,

En nom de l’equip de desenvolupament de projectes digitals, entrem en aquesta comunitat amb la voluntat de poder desenvolupar un mapa interactiu per als nostres pacients i treballadors que comptarà, esperem, amb aquesta tecnologia open source.

Tota ajuda, serà benvinguda, tanmateix, ja hem introduït algunes informacions dins la ciutat hospitalària, així com una millor especificació dels noms de cada un dels edificis que en formen part i les entrades principals i d’emergències.

1 Like

Fantàstic! Per qualsevol qüestió, no dubteu a preguntar

1 Like

Bon dia, em sembla una un projecte molt interessant.
Com diu en @jmaspons no dubteu en preguntar.

Potser us pot ser util aquesta eina i l’exemple que apunto del hospital Santa Caterina de Girona que he estat mapejant parcialment quan hi he anat OpenLevelUp!

Moltes gràcies per les referències. La veritat es que la tindrem en compte de cara a la segona fase del projecte, en la que, efectivament volem detallar, encara més tots els interiors dels edificis per tal de poder guiar a pacients, visites i personal intern pel què és la nostra ciutat hospitalària.

Gràcies, de nou, qualsevol ajuda serà benvinguda.

Bon dia de nou Xevi,

Tenim un dubte i es que a part dels edificis presents dins de la Ciutat Hospitalària de la Vall d’Hebron, la organització compte amb diversos CAPS i d’altres centres repartits per Barcelona, on hi tenim consultes ambulatòries i algunes unitats especialitzades.

A part d’afegir les informacions pertinents com la resta d’edificis dins del complex. Creus que hi ha alguna relació sota la qual podem agrupar-los sobre el mateix paraïgues?

Perdoneu la tardança en respondre.
Una opcio seria crear una relacio amb tots els edificis i posar-li l’etiqueta owner per indicar que tots tenen el mateix propietari https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Key:owner
Tambe pot ser interesant el tag oprator https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Key:operator