Update postcode-bestand

Deze week heb ik -naar aanleiding van dit draadje: http://forum.openstreetmap.org/viewtopic.php?id=5808- de sterk verouderde postcodes van mijn wijk Oosterhout in de gemeente Nijmegen aangepast. De gemeente Nijmegen heeft per 1-1-2010 de postcode is mijn wijk aangepast van 6679 naar 6515. De straten die hernoemde zijn heb ik kunnen verwerken in OSM. Echter met zoeken worden de verkeerde postcodes weergegeven.

Worden de aangepaste postcodes met deze externe database (http://6pp.kvdb.net/) automatisch gesynchroniseerd of moet hier nog een menselijke handeling voor uitgevoerd worden?

Voor zover ik weet, is er geen koppeling tussen OSM en de 6pp database. Sinds de vrijgave van de postcodes in de BAG, is meerwaarde van de 6pp database ook niet zo groot meer.
Ook een koppeling tussen de postcode uit de BAG en OSM is er volgens mij niet.
Nijmegen is ten opzichte van de rest van Nederland (enkele uitzonderingen daargelaten) erg compleet wat betreft de adressen. Doordat deze adressen zijn geimporteerd voor dat de postcodes zijn vrijgegeven, zijn deze adressen nog niet voorzien van postcodes.