Universele fiets motorsteun

Een steun voor op de fiets kost al gouw rond de 30 euro, en dan lees ik dat ze nog wel eens afbreken en niet even op een andere fiets of motor te monteren.

Daar heb ik wat op gevonden.

Bij de ANWB te koop een bidondrager voor op het fietsstuur, prijs 9,95 euro. Door de zijwangen te verwarmen en in te korten met b.v. verfbrander kun je deze simpel voor iedere GPS aanpassen.

Ik heb de GPSmap60CSX en heb er mee gemoutain biked in Spanje, arm en hand op 4 plaatsen gebroken, het stuur stond een kwart slag gedraaid, maar de GPS is nog heel,

Op de plaatjes op mijn website zit hij op mijn gewone fiets. Wel een stukje binnenband tegen het glijden ertussen doen.

http://www.nptravel.nl

Ik had hem ook al ergens anders gepost en is verwijderd, vermoedelijk commercieel. Dit is te goedkoop en goed natuurlijk.

Gr Parie.

(Leuk verhaal maar het is gewoon spam dus.)

Correctie nalv TaedeT’s opmerking hieronder: Voordeel van de twijfel, maar kun je een directe link er van maken? Da’s wel zo duidelijk voor de argeloze link-volger.

Het verhaal (zelfde als in startpost) en de foto’s staan er wel, op Garmin links klikken, en onderaan de pagina staat de info.

Verder heeft het niet veel om het lijf :smiley:

Het is geen Spam want er wordt niets verdiend kost mij alleen maar geld en het bijwerken van mijn website heel veel tijd), er is dus geen sprake van reclame. En mij bevalt de verwisselbare GPS drager prima, en hoop dan ook dat een ander er ook wat aan heeft.

Zelf heb ik een scooter, mountainbike, fiets thuis en fiets op de camping en hij past op alles. Even de handel omdraaien vastklikken klaar en enorm sterk.

Ik had inderdaad beter een airbag op mijn fiets kunnen hebben, was het beter met mij afgelopen.

Een directe link lukt niet en def oto’s hier plaatsen lukte mij ook niet of kan niet?

Gr Parie

Zoiets ?

Zet gewoon de link naar het plaatje tussen img tags en het gaat prima.

Kijk, noordfiets, dat wist ik dus ook nog niet. Bij een quote wordt de IMG tag gewijzigd in een URL tag.
Dat is grappig?

Dat is vast om het onnodig herhalen van foto’s te voorkomen - als je persé toch de foto wilt laten zien moet je wat meer moeite doen

Kan ik me wat bij voorstellen.
Maar wel goed om te weten.

Kan nog goedkoper: http://www.dealextreme.com/p/bicycle-bike-quick-release-type-water-bottle-mount-holder-cage-52515
Slechts 5,53 euro inclusief verzendkosten. Duurt even voordat je 'm binnen hebt maar dan heb je ook wat :wink:

Of als je lui bent: http://www.minigadgets.nl/index.php?item=fietshouder-universeel&action=article&group_id=8&aid=851&lang=NL
minder leuk dan zelf knutselen maar wel snel klaar.

Lijkt op deze http://www.dealextreme.com/p/bicycle-cell-phone-mount-holder-7-5-14cm-44243 maar is 4x zo duur :wink:

Voordeel van deze dingen lijkt me dat die kantelbaar zijn, de schermpjes van oa een Dakota zijn afhankelijk van de stand van de zon slecht leesbaar, en de standaard garmin steunen zijn niet kantelbaar, je kan ze alleen een beetje op en neer zwenken maar niet zijdelings.

Is hem ook. Zijn aardig wat nl gadget winkels die gewoon hun voorraad bij dx halen. Voordeel is dat je het in 2 dagen thuis hebt, DX wil nogal eens een tijdje duren.

Voor 9 euro incl verzendkosten heb ik nu deze stuurhouder voor oa Oregon en Dakota:
http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260751516254

Het ding inmiddels (na 2 weken) binnen en getest. De constructie ziet er solide uit en steekt niet al te ver boven het stuur uit en is minder ‘lomp’ dan de eerder genoemde houders. Je kan 'm alle kanten opdraaien en zijdelings kantelen zodat het zicht op het scherm onder alle lichtomstandigheden perfect is. Kortom een aanrader en een hele vooruitgang op de standaard Garmin steun.

Hey Ligfietser,
Mooie oplossing, ik had voor mij Oregon al zitten priemelen met verschillende diktes rubber voor mij Oregon300 om deze een beetje mooi op mijn taps lopende stuur te krijgen.
Even een vraag: zit dat rondje/fietsklamp voor op het stuur er ook bij ?. Die heb ik nog extra liggen, al is er 1 extra voor die prijs nooit weg.
Gr.
Kees

Ja, die krijg je er ook bij, plus nog wat prullaria als een koordje, een karbiner, een armbandje en screenprotector folie. Al met al dus een goede deal voor weinig geld.

Dat rondje past ook op de nüvi: