Uklanjanje zamjena starih biciklističkih staza

Pozdrav svima
Novi sam ovdje, pa imam nekoliko pitanja.
Kako sam u biciklizmu i više manjim pratim kako se razvijaju biciklističke staze primjetio sam da su na open street karti još uvijek označene biciklističke staze koje više ne postoje (odnosno postoje, ali u drugačijem obliku). GPS se više ne može skinuti, a niti nema starih znakova po putu. Konkretno radi se o području Poreča, prošle godine je napravljen kompletan redizajn staza, izmijenjene su rute, imena i postavljeni znakovi na novo. Uploadao sam nove gps zapise, ali se bojim da stari neće biti uklonjeni i nastati će komplet zbrka.
Konkretno staza 142 Sv. Maura je zadržala ime, ali je trasa kompeltno drugačija.
staza 143 Eufrzijana više ne postoji
Maximus agri je izmijenjena, sada sada 141 Maximus Agri, ali s drugačijom trasom.
Staza 112 je također izmijenjena kao i staza 131.
Sve nove GPS i route sam uploadao, ali kako rekao bojim se da će nastati zbrka pa će ostati stare staze.
Tražio sam neki helpdesk/support kome bi to javio, ali nisam nigdje ništa uspio naći.
Kome se obratiti u ovom slučaju ?

Pozdrav

Sorry na kasnom odgovoru, ali forum nam je malo zabro kao kanal komunikacije, što se sad uskoro možda promijeni.

Što se tiče uploada gpx logova, oni su svi tamo i uvijek dostupni, i služe kao ispomoć u kartiranju, iako su u početku bili jedini izvor informacija.

Što se tiče biciklističkih staza one se rade pomoću relacija, i mi smai to radimo. Relacije objedinjuju više prometnih segmenata u jednu cjelinu, recmo biciklističku rutu.

Koliko znam Istar je dosta aktivna što se tiče biciklizma i biciklističkih staza, a neažurnost na OSM kari samo zanči da nitko od nas nije uspio uhvatiti vremena i ažurirati sve biciklističke rute u Istri. Ako imaš volje i vremena, to bi mogao biti ti, ako trebaš pomoć ili instrukcije slobodno se javi i traži pomoć.

Pozdrav, Hrvoje