Επιφάνεια γηπέδων (τύπου μπάσκετ σε σχολείο)

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα!

Έχω μια απορία. Χαρτογραφώ κυρίως με το StreetComplete εδώ και λίγο καιρό και η μόνη μου απορία, είναι ποια είναι η σωστή απάντηση στην ερώτηση Τι επιφάνεια έχει αυτό το γήπεδο. Στην αρχή σκέφτηκα να έβαζα Άσφαλτο, αλλά δε μου φαίνεται σωστό.

Ευχαριστώ!

Μια χαρά σωστό είναι. Συνήθως βάζουμε surface=asphalt ή surface=concrete.

Ωραία, ευχαριστώ!

Στον δικό μας Δήμο σε κάποια σχολεία έχουν περάσει αντικραδασμικό συνθετικό υλικό “σαν” ταρτάν αντί σκέτη άσφαλτο. Μήπως αυτό εννοείς @pgetsos ?

Σε τέτοια βάζω tartan.
(νομίζω ότι ήθελες να βάλεις φωτογραφία με βάση την ερώτησή σου;)

Σχεδον σε ολα τα σχολεια (τουλαχιστον της Αττικης), στα γηπεδακια μπασκετ και βολει εχει ενα λεπτο υλικο πανω απο την ασφαλτο ή το τσιμεντο που υπαρχει απο κατω σαν αυτο που εστειλες ή πχ:



Δε νομιζω οτι ειναι αντικραδασμικο αυτο που υπαρχει συνηθως, δεν ειναι μαλακο σαν υλικο. Ταρταν ειχα στο μυαλο μου το μαλακο που εχουν στους στιβους πχ, δε το εχω πετυχει αλλου. Θεωρειται και αυτο ταρταν;

Το βρήκα, είναι surface=acrylic, το δίνει και το wiki αλλά δεν πολυχρησιμοποιείται.

2 Likes

Thanks. Δεν βλεπω τετοια επιλογη στο StreetComplete, προτεινετε να μην τα συμπληρωνω και να τα βαζω σε αλλη εφαρμογη που επιτρεπει input θελει (και ισως να προτεινω στην εφαρμογη να συμπληρωθει και αυτη η επιλογη?) ή να βαζω Ασφαλτο;