Провокации

Забележав дека името на градот Битола е изменето. Наместо name=Битола, забележав дека стои бугарското име за градот. Не знам дали е случајна грешка или намерна, испратив порака до тој што изменувал.
Врска до неговата измена: http://www.openstreetmap.org/node/1812231434