Τα ζαχαροπλαστεία δεν εμφανίζονται στο χάρτη

Γεια χαρά,

Όταν εισάγω κάποιο ζαχαροπλαστείο με τον iD, δεν εμφανίζεται στην κανονική προβολή. Εμφανίζεται μόνο αν το εισάγω ως confectionery με τον Potlatch. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και αν μπορεί να διορθωθεί κάπως;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γεια σου Αντρέ,

Υπάρχουν 2 ετικέτες σχετικές με “ζαχαροπλαστείο”:
craft=confectionery (χωρίς εικονίδιο στον διαδικτυακό χάρτη, και στον iD το βρίσκεις ψάχνοντας για “confectionery”) και
shop=confectionery (με εικονίδιο στον διαδικτυακό χάρτη και στον iD το βρίσκεις ως “candy store”)

Πιθανολογώ ότι με τον Potlatch προσθέτεις την ετικέτα shop=confectionery, ενώ με τον iD την ετικέτα craft=confectionery.

Οι ετικέτες εισάγονται μόνες τους, βασικά. Εγώ γράφω στην αναζήτηση του id “ζαχαροπλαστείο” για να το βρω και να το εισάγω, ενώ στον Potlatch κάνω drag&drop το εικονίδιο του confectionery. Το πρόβλημα είναι ότι αν κάποιος εισάγει ένα ζαχαροπλαστείο με τον πρώτο τρόπο, αυτό δε θα εμφανίζεται στο δημόσιο χάρτη. Επίσης, τα ζαχαροπλαστεία στην Ελλάδα είναι περισσότερο patisserie παρά candy store. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι και γι’ αυτό.

Ναι, το σωστό ρήμα που έπρεπε να είχα χρησιμοποιήσει είναι “προστίθενται”.

Ναι, ισχύει.

Το ιδανικό για μένα θα ήταν να δημιουργήσουμε και συσχετίσουμε ένα εικονίδιο για το craft=confectionery (για τον διαδικτυακό χάρτη) και μετά να αλλάζαμε τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία από “shop=confectionery” σε “craft=confectionery” (εφ’ όσον φτιάχνουν γλυκά στο κατάστημα αντί μόνο να τα πουλάνε).

Έψαξα λίγο για να βρω αν υπάρχει επίσημη/ανεπίσημη διαδικασία για την πρόταση/χρήση εικονιδίων, και δεν την εντόπισα ακόμη. Αν την εντοπίσει κάποι* άλλ* , ας το πει.

Κάτι έχει προκύψει και με τον όρο “ζαχαροπλαστείο”. Ενώ μέχρι πρότινος υπήρχε στον id, πλέον δεν εμφανίζεται, ακόμα κι αν υπάρχουν τα shop/craft: confectionery.

Αντρέ, ξαναπρόσθεσα την μετάφραση “Ζαχαροπλαστείο” στην ετικέτα craft=confectionery (Candy Maker στον iD), οπότε μετά από κάποιο καιρό (λογικά) θα εμφανιστεί και πάλι. Aν παραμείνει το πρόβλημα, πες μου.