Полигон. Административно-территориальное деление Косова и Метохии

Надеюсь меня кто-нибудь поймет.
Заранее прошу прощение за то, что пишу не русском и за то, что моя просьба может показаться некорректной.
Возможно вы знаете где можно скачать полигон правильных границ Административно-территориального деления Косова и Метохии, хотя бы округа и общины?
Спасибо.
вики: Административно-территориальное деление Косова и Метохии

Желательно, простой формат, XML или JSON, но буду рад и другим вариантам, если они есть.

Те административные границы Косова, которые сейчас отмечены на OSM-картах нарушают законы сербского государства. Планирую создать международный портал (несколько стран Балкан, Россия и другие). На картах при наведении курсора на административную единицу, она будет выделяться полигоном и будет отображаться некоторая статистическая информация.

Есть независимое государство Сербия, законы государства должны уважаться. Так вот, если я буду использовать то территориальное деление Косовского края, которое есть сейчас на OSM, как вы к этому отнесетесь? Сербы сочтут это неуважением? Лучше попытаться сделать полигоны, которые будут соответствовать законам?

(я программист, пытаюсь разобраться с картами OSM, но возникают сложности из-за того, что каждый “рисует” карту как хочет).

Можда знате где могу преузети исправне границе полигона административно-територијалне поделе Косова и Метохије, чак и ако жупаније и заједнице (претпостављам да мора постојати реч “општине”, али Гоогле и преведено)?
Хвала.

I see that this question has not been answered, so here is some info based on what I have found:

Територијална организација

Косово и Метохија захвата површину од 10.887 километара квадратних, или око 12 одсто територије на југозападу Републике. Приштина је административно, привредно и културно средиште покрајине.

Косово и Метохија се састоји од 29 општина и 5 управних округа, чија су седишта у градовима Приштини, Пећи, Призрену, Косовској Митровици и Гњилану. Јужна покрајина обухвата 1.449 насеља, 26 градских насеља и 1.423 осталих насеља.

Косово и Метохију од суседне Албаније дели планински масив Проклетија, а од Македоније Шар-планина, на којима се налазе и два највиша планинска врха у Србији: Ђеравица и Црни врх. Покрајину чине две регије које се разликују саставом тла и климом, а међусобно су одељене планинама Ћићавицом и Црнољевом.

form: http://www.srbija.gov.rs/pages/article.php?id=45630

they also say:

Преговори Београда и Приштине о темама од значаја за живот Срба и осталог неалбанског становништва на Косову и Метохији започели су у марту 2011. године у Бриселу, уз посредништво Европске уније. Шеф тима Владе Републике Србије за дијалог са Приштином до јула 2012. године био је Борислав Стефановић. Влада Републике Србије формирана 27. јула 2012. године установила је Канцеларију за стручне и оперативне послове у преговарачком процесу Владе Републике Србије, за чијег је директора именовала Дејана Павићевића. Дијалог Београда и Приштине подигнут је на политички ниво, уз учешће председника Владе Републике Србије Ивице Дачића и премијера Косова Хашима Тачија, као главних преговарача. Посредник у дијалогу је високи представник ЕУ за спољну политику и безбедност Кетрин Ештон.

It states “… the prime minister of Kosovo Hashim Thaci…” which seams as a forced and statement.

and

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0:Kosovo_municipalities.PNG

from: https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BE_%D0%B8_%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%85%D0%B8%D1%98%D0%B0

I havent found the names of “Округ”, only that there are five of them…