Редагування Написів Фонових зображень

Добрий День,
Чи можливо редагувати фонове зображення виправивши невірне означення.
Для [Backgrounds] OpenTopoMap та деякі ділянки OpenStreetMap (Standard).
Дякую

Існуючі фонові зображення в iD-редакторі редагувати неможливо, але можна додати будь-який власний фон. Натомість, у редакторі Josm окрім можливості додавання власних фонів, також можливо редагувати посилання вбудованих зображень.
Не зрозумів стосовно “деяких ділянок”

1 Like

Опишить, будь ласка, ваші дії (мету) та результат якого ви хочете досягти. Для відповіді на ваше питання замало контексту.

2 Likes

Добрий день,
Якщо можливо
Дії[Планується заміна фонового зображення OpenTopoMap]
Мета[Усунути невідповідні записи що нанесені на фон]
Результат[Актуалізовано невідповідне означення]
Дякую

@Oleg269 покажіть невідповідні записи/означення. У вигляді посилань або, хоча б, скріншотів. І опишіть вашу проблему детальніше, кількома абзацами. Може так вас краще зрозуміють.

Здається, ви хочете виправити помилкові написи на мапі на шарах OpenTopoMap та OpenStreetMap (Standard). Якою програмою/сервісом ви користуєтеся?

Для того, щоб ви могли відповідним чином виконати поставлене перед вами завдання потрібно трохи більше заглибитись в предмет — Що ж таке ОСМ. (Можете глянути цей допис на ДОУ OpenStreetMap — не Google Maps, або Не плутайте комерційний сервіс з екосистемою даних | DOU)

Uk:Slippy Map - OpenStreetMap Wiki — Рухома мапа (у вигляді різних шарів) не є сервісом чи послугою, що її надає ОСМ. Це навіть не те що для всіх пропонує ОСМ. Мапа на головній це лише приклад того що можна створити використовуючи дані ОСМ. Все що пропонує ОСМ назагал — це геопросторові дані зібрані його учасниками.

Шари мапи є окремими проєктами які використовують дані ОСМ для власних потреб, а на головній вони також представлені для прикладу.

Виходячи з цього ви можете обрати один з запропонованих варіантів.

Простий випадок, ви змінюєте дані — через певний час ці зміни зʼявляються на шарах з мапами, які створюються іншими. Випадок складніше, ви викачуєте певну частину даних ОСМ, вносите в неї потрібні вам уточнення, підіймаєте власний тайловий сервер, за допомогою цього тайлового сервера, використовуючи власний чи сторонній стиль для перетворення даних у мапи, генеруєте власні фонові зображення (мапи) та використовуєте так, як вам потрібно.