Toekomstige kaartopmerkingen (map notes)

Ik zie dat in mijn omgeving soms kaartopmerkingen toegevoegd worden voor dingen die in de toekomst veranderen.
Voorbeelden zijn;

#226854 Een fietstunnel die eind 2015 klaar zou moeten zijn. [1]
#274905 Een brug die in de tweede helft van 2015 twaalf weken afgesloten wordt. [2]
#277934 Een nieuwbouwwijk waarvan de bouw nu zou moeten starten. [3]

Dit soort notes zijn qua kleur en vorm niet te onderscheiden van notes die (na een survey) wel direct af te handelen zijn. Ik ben bang dat die andere notes hierdoor minder aandacht krijgen.

Zou het niet mogelijk zijn om iets te bedenken waardoor toekomstige notes voorlopig afgesloten worden en pas weer heropend worden als het relevant wordt? Desnoods een public google calendar waarin genoteerd kan worden welke notes op welke dag heropend moeten worden. Of eventueel een cron job die dat automatisch doet?

[1] http://www.openstreetmap.org/note/226854
[2] http://www.openstreetmap.org/note/274905
[3] http://www.openstreetmap.org/note/277934

Ik heb er geen probleem mee dat je hier probeert en oplossing te bedenken voor een van de problemen ivm met notes. Echter als je echt wil dat er iets verandert, kan je beter een “issue” creëren op de plaats waar de developers kijken.

Er zijn in het verleden al wel meer ideeën gelanceerd ivm de grote hoeveelheid notes, maar er is er nog geen enkele geïmplementeerd geraakt. Gebrek aan mankracht bij de developers van de website ?

p.s. ik heb de link gevonden op de Wiki pagina i.v.m. Notes

Voorbeeld 1 heb ik destijds ook gezien, eigenlijk geïnspireerd door het voorbeeld heb ik voorbeeld 2 en 3 aangemaakt.
Ik weet niet of het gebruikelijk is of gaat worden om toekomstige wijzigingen via een note aan te geven. Het heeft namelijk ook voordelen, dat deze plekken inzichtelijk blijven voor mappers.
Aan de andere kant wil ik overwegen om mijn aangemaakte notes te verwijderen, maar volgens mij is een eenmaal aangemaakte note niet te verwijderen. Er zijn namelijk maar 2 opties: reageren of oplossen.