support yournavigation turning restrictions

Hoi,
Heeft yournavigation (of Gosmore) ook support voor turning restrictions. Ik heb op een paar plekken bij autowegen turning restrictions toegevoegd waar deze worden gekruist door lokale erfontsluitingswegen. Je mag daar dus niet de autoweg op. (zie http://www.yournavigation.org/?flat=53.306666&flon=5.966318&tlat=53.308805&tlon=5.971668&v=motorcar&fast=1&layer=mapnik)). Ook op vakantie in Overijssel heb ik dat op de autoweg tussen dedemsvaart/slagharen ook op een paar plekken toegevoegd.
Maar het geeft in yournavigation geen resultaat (ook niet in de routefunctie van cloudmade).

Mijn conclusie is dat het niet wordt ondersteund (of is dat wat voorbarig Lambertus??).
Zijn er nog sites die de OSM data routen die misschien wel deze turning restrictions meenemen.

Grtz Theun,

Er is een overzicht van alle OSM webbased routers. Yournavigation.org/Gosmore is de enige met beperkte turn-restriction ondersteuning. Volgens Nic Roets (de auteur van Gosmore) ondersteund Gosmore een beperkte subset van turn restrictions, maar ik heb die functionaliteit niet echt getest of bewijzen van gezien. Er zijn wel mensen die er aan werken.

Voor de toekomst van yournavigation.org kijk ik naar de Contraction Hierarchies route engine van de Karlsruhe universiteit. Wat ik er tot nu toe van gezien heb is ronduit verbazingwekkend (zeker als je Gosmore gewend bent), probeer de demo maar eens.

Ik zou het heel fijn vinden als een student informatica of iemand anders met genoeg tijd tot zijn beschikking een OSM loader voor deze route engine zou willen maken en het geheel geschikt maken voor gebruik in yournavigation.org.

Edit: ik zie dat Cloudmade nu ook gedeeltelijke ondersteuning voor turn-restrictions heeft (volgens de tabel iig).

Waar zie je die Demo op de site?

Hier: http://algo2.iti.uka.de/schultes/hwy/demo/