Stavbe z več naslovi

Ne vem ali imam problem z OSM ali OsmAnd. OsmAnd ne najde naslova Partizanska cesta 66 D. Kako popraviti tage ali odpreti bugreport?

Glede na to, da iskanje niza “partizanska cesta 62” med zadetki predlaga tudi tega kot “62,64,64a,66,66a,66d,68,68d” bi rekel, da OsmAnd ne podpira pravilno tega primera označevanja večih naslovov na istem elementu.

V bistvu ga najde tudi če iščeš “partizanska cesta 66 d”, vendar je ta zadetek šele daleč spodaj nekje na 3. strani zadetkov.
Ker sem daleč in ni ujemanje ni popolno.

Ne vem kaako sem gledal, da ne najde … kakorkoli, POI za ZZZS moram ustvarit tam.

Konkreten blok z “62,64,64a,66,66a,66d,68,68d” ima vsak svoj vhod. Je smiselno označit, da se ve s katere strani je vstop v stavbo, a?

Našel sem tale zastareli predlog za vnos več naslovov: https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Proposed_Features/Multiple_addresses (in še par diskusij na to temo), a zgleda, da definitivnega sklepa ni. Seznam številk, ločenih s podpičjem ali vejico zgleda ni neobičajen - tule https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Item:Q43 predlagajo vejico, kar je tako, kot v tvojem primeru. Če imaš možnost sprehoditi se tja in raziskati stanje na terenu, bi bilo smiselno dodati vhode (entrance=*) in jim po možnosti pripisati individualne naslove, ali pa le dodati točke s posameznimi naslovi znotraj stavbe blizu vhodov. Lahko dodaš tudi le tvoj POI (nekakšen amenity) s konkretnim naslovom.

Kolikor vidim ima GURS (v primerjavi z OSM) za vsak vhod svojo točko:

Tako je in to bi bilo verjetno najbolj primerno in uporabno tudi za OSM.

GoPro 360 še čaka na primerno stojalo, potem pa akcija za Mapillaty. …

Da, vse točke so na voljo v RPE - EHIS. V atributih je ključ za join s slojem ulic.