State Of The Map Croatia 2024

https://osm-hr.org/2024/01/09/state-of-the-map-croatia-2024/

Hrvatski:

OSM je već godinama prisutan na DORS/CLUC konferenciji. Do sad je to bilo u sva 3 formata: lightning talk, predavanje, radionica. U želji da se OSM zajednica više uključi ove godine se širimo, OSM dobiva svoj track za predavanja. Postoje OSM tematske konferencije na razini svijeta, kontinenata i pojedinih država, ponosan sam što mogu najaviti da sad imamo “State Of The Map Croatia” u sklopu DORS/CLUC konferencije. Pozivam sve zainteresirane predavače, posjetitelje i sponzore da sudjeluju u konferenciji.

English:

For years OSM is a part od DORS/CLUC conference. It was present in all 3 formats: lightning talk, lecture, workshop. In an effort to include more OSM community we are expanding, OSM is getting it’s own lecture track. There are global, continental, country OSM conferences, I’m proud that I can announce that now we have “State Of The Map Croatia” as a part od DORS/CLUC conference. I call all interested speakers, visitors, and sponsors to participate in the conference.

5 Likes

Približava se konferencija i imamo termine predavanja i predavače.

Evo kratkih najava prijavljenih predavanja.

1 Like

https://osm-hr.org/2024/05/13/state-of-the-map-croatia-2024-radionica-i-prijava/

Uz prije navedena predavanja održat će se i radionica na kojoj možete naučiti osnove korištenja i osnove uređivanja OpenStreetMap podataka. Ako se pokaže interes obradit će se i naprednije tehnike. Iskoristite priliku i pitajte uživo iskusnije članove ono što vam se ne da pitati online.

Za sudjelovanje na konferenciji je potrebna prijava na DORS/CLUC konferenciju i time možete prisustvovati cijeloj konferenciji, ali moguće je prijaviti se samo za State Of The Map Croatia dio. Pri kupovini karte odaberite Starter paket te unesite promotivni kod OSMxDORS da bi aktivirali opciju za OSM Track koja spušta cijenu karte na 20€. Ako vam je 20€ puno ili ako ste aktivni član javite nam se na telegram ili discourse bilo javno ili privatnom porukom i organizirat ćemo nešto individualno

1 Like