Srečanje 27. novembra 2019

V sredo 27. novembra 2019 se ob 19:00 dobimo v Pivovarni in pivnici Kratochwill v BTCju, da malo predebatiramo trenutne stvari.
Miza je rezervirana in osnovna udeležba zagotovljena. Če pridete se po možnosti predhodno javite tu na forumu, da pravočasno rezerviramo ustrezno večjo mizo, sicer se bomo pa že malo stisnili.

Prisrčno vabljeni!

Prepoznali nas boste po zemljevidih ali raznih napravicah na mizi :smiley:

Če je že kakšno vprašanje glede dogodka pa kar na plan z njim tu spodaj.

Ah, prepozno …

Kakšen povzetek srečanja?

Ja, žal je bila najava na forumu dokaj pozno, ker smo se usklajevali za kraj in lokacijo. V prihodnje moramo to izboljšati.

Nekaj stalnim OSM fanatikom sta se nam pridružila še člana slovenskega Geocaching društva. Uporabljajo razna žepna GIS orodja in njihova debata pogosto nanese na OSM. O OSM so imeli že dve delavnici - eno v Ljubljani in drugo na Štajerskem.
V kratkem pripravljajo še eno kratko delavnico, tokrat o aplikaciji Locus Maps - https://coord.info/GC89KTR (petek, 6.12.2019 18:30 v baru “Slice of Life” - N46° 01.006 E014° 32.294) na katero smo vabljeni tudi mi.

Druga debata je tekla o:

Lepo!

Ooo TTN je super zanimiv. Imena sicer niso ločena od objektov - na tem še delajo v muzeju, a? Super videt ledinska imena.