Sportpark Middenmeer

Deze edit van mij: https://overpass-api.de/achavi/?changeset=99694619 was om De Bietenbrug toe te voegen. Daarvoor moest ik ook het zandpad toevoegen waar dat bruggetje naar leidt, en ik heb nog een paar andere zaken toegevoegd die ik ter plekke tegenkwam toen ik er langs liep.

Na de edit zag ik deze twee problemen:

  1. De sloot langs de Kruislaan loopt niet (meer) door tot aan de Radioweg. Ik heb deze niet aangeraakt met deze edit. Toch meen ik dat dit vlak voor mijn edit nog klopte. Kan iemand zien wanneer en wat er hier is misgegaan?
  2. Ik heb de speelplek aan de zuidoostkant vergroot omdat er ook een stuk of vier speeltoestellen over de sloot lopen, maar dit ziet er in de renderer niet zo mooi uit. Iemand een goede suggestie?

Ik denk dat je dat aan medemapper Padvinder kunt vragen https://www.openstreetmap.org/changeset/99660237#map=18/52.35081/4.94586

*( aanvulling https://overpass-api.de/achavi/?changeset=99660237

edit… Die speelplaats zou ik gewoon kleiner maken… of je kunt het bos er netjes omheen leggen. Dan zie je geen bomen in je speeltuintje.

edit2 Het parallel wandelpad heb ik even goed gelegd volgens de BGT omtrekgericht. Die kun je als een transparant over de luchtfoto leggen. Dat pad liep in het verlengde van die sloot.

edit 3 Die sloot heb ik hersteld. Het had niets met jouw edits te maken. Het was gewoon toeval…

Dank! Ik heb de speelplaats maar weer verkleind.