Schietterrein als danger_area of niet?

Er zijn verschillende schietterreinen, oefenvelden, schietkampen, maar geen van alle is getagd met military=danger_area.

Bijvoorbeeld:
http://www.openstreetmap.org/way/158088049
https://www.openstreetmap.org/way/53128237
https://www.openstreetmap.org/way/128943659
https://www.openstreetmap.org/way/105871534

https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Tag:military%3Ddanger_area

Het lijkt me dat een schietterrein hier wel aan voldoet toch?

Interessante vraag, ben hier geen specialist in dus …
Dit voorjaar gefietst langs een groot Engels militair complex boven Paderborn (Senne) in Duitsland. Staat op osm en is getagd als landuse=military en military=range ( http://www.openstreetmap.org/way/42816879 ). In het noordelijke gebied was een schietterrein waar ook aangegeven werd dat het wel toegankelijk was (tenzij een bepaalde aanduiding (vlag?) er was en er met scherp geschoten werd in het gebied. Dat terrein zou apart aangegeven kunnen worden als danger_area lijkt me.
Een ander militair terrein in Duitsland (Nordhorn), http://www.openstreetmap.org/way/70909727 , is wel als landuse=military en military=danger_area getagd. Staat wel een comment bij over renderen van range versus danger_area. Ik weet niet of dit nog van toepassing is.
Een oefenveld is wellicht een range, een specifiek gedeelte als schietterrein dan danger_area? Of een danger_area binnen een range?, dan multi.

Het ligt aan het type schietterrein.
In Limburg liggen schietterreinen van schutterijen .

Als ze in gebruik zijn worden kunnen wegen en paden in de buurt afgesloten worden met een rode vlag.
Dit komt echter niet vaak voor.
Om deze omgeving als ‘danger zone’ op een kaart te zetten lijkt mij te ver te gaan.

Als het een militair terrein is en het is verboden het te betreden is het een ander verhaal.
Wordt het maar af en toe afgesloten bij een grote oefening (bv. Vugtse heide?), dan zou ik het ook niet als ‘danger zone’ op de kaart zetten.

Ik ben wel eens van Hoenderloo naar Otterloo gefietst en dan kom je langs het schietterrein Harskamp. Om het hele terrein staat hekwerk met grote opvallende borden met teksten als ‘schietterrein’ en ‘levensgevaarlijk’. Ik denk dat een ‘danger’ tag niet overdreven is.

Is landuse=military en access=no niet voldoende?