(ratkaistu) Navit ei löydä Helsinkiä ja Espoota

Osaisikohan joku neuvoa, mistä voisi johtua ettei Navit-ohjelma löydä kaupunkeja nimeltä Helsinki ja Espoo? Otin kartan Etelä-Suomesta itse rajaamalla täällä: http://maps.navit-project.org/download/ Haku tuntee kyllä esim. Porvoon, Hangon, Tampereen, Vantaan, Kirkkonummen jne, mutta ei Espoota, Helsinkiä tai Kauniaista, vaikka nekin kyllä kartalla näkyy, kun selaa kohdalle.

Innostuin taas hieman leikkimään Navitilla ja Navitin wikistä löytyi tämmöinen kohta: http://wiki.navit-project.org/index.php/OpenStreetMaps#Search_doesn.27t_work_in_most_countries

Voisikohan jostain tuollaisesta olla kyse Espoon ja Helsingin toimimattomuudessa? En osaa OSM:ä riittävän hyvin, että pystyisin ymmärtämään, että miten tutkia asiaa eteenpäin.

Edit:
Eli ylläolevastahan siinä nimenomaan oli kyse. Vantaalla oli tagi is_in arvolla Finland ja Helsingiltä, Espoolta ja Kauniaisilta se puuttui. Lisäsin ne ja otin uuden kartan suoraan OSM:sta, niin johan alkoi kaupungit löytymään. Nyt täytyy kai vain odotella, että Navitin oma planet extractor päivittyy, niin saa otettua isommankin alueen kartat navigointiin.