Possible problema de "relation"

Hola companys! Sóc en KajenCAT, un editor de la Viquipèdia en català. Estava explorant la possibilitat de fer un mapa interactiu mitjançant aquesta extensió. En el meu cas, es tractaven de dos tipus de mapes diferents. El primer mapa es tracta de partits governants en els governs de cada CCAA d’Espanya mentre que el segon i el tercer és sobre el gènere dels caps de govern de cada estat del món.

El problema és que alguns territoris no surten en el mapa, però sí en el query. En el primer cas es tracta de la Comunitat de Madrid i La Rioja mentre que en el segon cas es tracta de Noruega, Sud-àfrica, Marroc, Níger, Suïssa, Síria (que a sobre només surt sobre la província turca de Hatay), Sèrbia, Tailàndia, Turkmenistan, Surinam, Haití, Dominica, Paraguay i algun més que em dec deixar.

Dit això, voldria demanar-vos ajuda si en la part de OpenStreetMap està bé i així com en la seva relació amb Wikidata, ja que jo no aconsegueixo veure-hi cap error. M’imagino que el problema deu estar en OpenStreetMap, però no aconsegueixo veure cap diferència amb els que sí surten bé.

Hola! Em sembla un tema molt interessant, però no conec Kartographer. Així a cegues i sense saber com treballa, se m’acudeixen diferents camps que poden faltar i que poden estar involucrats en la generació dels mapes:

  1. etiqueta wikidata de l’objecte a OSM
  2. propietat OpenStreetMap relation ID a l’element de wikidata

A veure si te’n surts! I si tens ganes de tirar ponts entre els 2 projectes pots fer un cop d’ull a Key:wikidata - OpenStreetMap Wiki

Hola, jmaspons!
Això ho havia comprovat amb La Rioja i la Comunitat de Madrid, però estava tot correcte. Potser deu ser algun camp de Wikidata o Viquipèdia.
El que sí sembla segur que el problema està localitzat a OpenStreetMap són el Marroc, Noruega, Sud-àfrica i Dominica perquè surt el territori marítim, però no el terrestre, i Síria perquè surt en Hatay, i no en el seu propi.

A wikidata del Marroc, la propietat P402 apunta a la relació Relation: ‪Maroc ⵍⵎⵖⵔⵉⴱ المغرب‬ (‪3630439‬) | OpenStreetMap i no sembla incorrecte. Caldrà seguir investigant, però a primer cop d’ull, no sembla que hi hagi cap relació d’estat trencada (overpass turbo)