OSM-pilsen Q1-18

Hei

Jeg tenkte ta initiativ til en OSM-pils 4 ganger i året (f.eks.). Derfor utlyser jeg en samling for førstekvartal (Q1), så kan dere som har lyst å komme melde interesse. Det handler ikke om at man må melde seg på, men det kan være nyttig å ha litt oversikt interessen for slike samlinger, på hvor mange som kan tenkes dukke opp denne gang :slight_smile:

Det er naturligvis ikke tvang på å drikke pils, men vi må sitte en plass der det er mulig. Nøyaktig hvor er ikke stor sak, men jeg hadde tenkt - sentralt i Oslo på en fredag etter jobb (f.eks. kl 17), helst når det er litt mindre snø ute. Det blir veldig uformelt og rolig. Evt. finner vi en brukbar plass for bespisning også.

Sikkert nyttig for gamle OSM-rever, og helt ferske førstegangsmappere å komme.

++ edit ++
skal kanskje si det at dette er en samling som ikke har noe med Entur å gjøre :smiley:

Flott tiltak, jeg kommer gjerne.

Synes dette høyrest bra ut.

Helsing ein som er veldig fersk i OSM-verda.

Det er veldig bra at våre nyeste sjeler henger seg på :slight_smile:

Siden vår venn FredrikLindseth (https://www.openstreetmap.org/user/FredrikLindseth) tar en tur til Oslo denne dagen så ønsker jeg å sette datoen for OSM-pilsen til fredag 8. mars. Som tidspunkt velger vi tidsrommet vanligvis okkupert av den berømte fredagspilsen, dvs. etter jobben.

Så…
Dato: fredag 8. mars
Tid: ca. 17:00
Sted: Oslo Mekaniske Verksted (https://www.openstreetmap.org/node/896835664) NB: plassen har ikke mat men hvis noen er sulten kan vi stikke innom Holy Cow rund hjørnet (personlig anbefalt) (https://www.openstreetmap.org/node/4968532435).

Alle OSM-folk fra Norge eller andre land er invitert. Hvis man kommer dit og ikke vet hvem vi er, gå rundt og se ut som du ser etter oss så finner vi deg nok.

Jeg ville bare kort applaudere og komme med tilbakemeldingen om at det er et kult initiativ, og i samme slengen beklage at jeg ikke selv kan være med.

Ser spent frem til neste OSM-pils og når det blir. :slight_smile:

må bli i Q2 :slight_smile:

4 anledninger i året må vi få til.

Hei, so kult at det blei pils, og so dumt at eg hadde abonnert på denne tråden, så fekk ikkje med meg dato (eg var uansett opptatt med kvinnedagsgreier, men okke som)

Eg er no abbonert, og ser fram til neste anledning :slight_smile:

Planen så langt blir en gang før sommerferien, og etter kulden er borte.

Haha, ser nå at jeg satte feil år på tittelen :smiley:

Noen idé om når Q2s pils blir? Kunne gjerne tenkt meg å bli med på det. ?

Ja, lager en ny tråd på det nå.