Opgemerkt : gebruik OSM zonder bronvermelding op glaszetters webstek

Kwam bij zoeken naar glaswinkel terecht op " https://glaszetters.online/glashandel-nuyens-bvba/20103512 ", kaartfragment zo op 't oog OSM, bevestigd met Firefox Web Developer tools.
Whois levert ‘stroman’ adres in Panama.
Op 't contact formulier bericht achtergelaten met suggestie OSM te vermelden, als volgt :
“Waarde,
Zie dat u wel copyright 2018 onderaan de bladzijde vermeld, doch dat uw web designer heeft nagelaten de kaart leverancier te vermelden ; doorgaans doet men dit ofwel in de vorm " © OpenStreetMap auteurs " of als " © OpenStreetMap.org” ; mag ik in overweging geven dat glaszetters.online dat ook hier doet?
Met vriendelijke groet, ".
Blijft over, degene die binnen de NL community dergelijke zaken opvolgt op de hoogte te brengen - bij deze in gang gezet.
Met vriendelijke groet,

Goede actie!

Mocht dit niet direct effect hebben, dan kan je desgewenst ook aangeven dat het vermelden niet alleen* gebruikelijk* is, maar ook een *verplichting * die -gegeven de licentievoorwaarden- volgt uit de keuze voor gebruik van Openstreetmap-data (zie hieronder)

Snelle blik op onderstaande code geeft mij het beeld dat dit oorspronkelijk een Google-maps interface was, waar nu een Openstreetmap kaartje in draait (en wat misschn ook complicaties geeft in bronvermelding, soms blijft daar geowwn Google overheen staan), maar wellicht is er hier iemand die daar meer ervaring in heeft.

Denk dat we dit met de overstappers vanwege de prijsverhogingen van Google Maps (waar Andries eerder al naar verwees) vaker zullen gaan zien.

https://www.openstreetmap.org/copyright

In de P&D op de website staat deze info: