OpenStreetMap Mapathon nr.6

Përshëndetje!

Në vazhdim të takimeve të mëparshme ( https://openlabs.cc/map-thon-nr-5-permiresojme-te-dhenat-e-openstreetmap/) mblidhemi sërish për takimin e radhës për të përmirësuar të dhënat e hartës open source OpenStreetMap.Takimi do të zhvillohet në ambientet e Open Labs Hackerspace( https://openlabs.cc/ ) më datë 30.11.2016 në orën 17:00. Të gjithë janë të mirëpritur te na bashkohen për të edituar dhe përmirësuar hartën e Shqipërisë.

Shihemi :slight_smile:

Fillim të mbarë të forumit nshehu! Suksese në aktivitetet e ardhshme. :):):slight_smile: