Open Data Cafe, Amsterdam, 21 maart

Het onderstaande kreeg ik gemaild:

DIVV Open Data Café
March 21, 2012 at 1:00 PM - 5:00 PM
Regardz Zilveren Toren, Amsterdam
http://www.ivv.amsterdam.nl
Wij nodigen u van harte uit voor het Open Data Café van de Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer (DIVV) op 21 maart van 13.15 tot 17.00 uur.
DIVV gaat alle beschikbare verkeer- en vervoerdata delen met iedereen die geïnteresseerd is onder het motto: “Wij de data, u de apps.” DIVV wil met open data de innovatie van product- en (mobiele) diensten stimuleren.
De middag wordt geopend door wethouder Eric Wiebes, wethouder Verkeer, Vervoer en Infrastructuur en ICT en staat geheel in het teken van open verkeer- en vervoerdata. Data experts gaan met genodigden – ontwikkelaars, ondernemers, belanghebbenden en collega’s – in discussie in een zoektocht naar mogelijkheden om data beschikbaar en open te stellen. Er zullen workshops zijn met verschillende soorten open verkeer- en vervoerdata. Vanaf 21 maart zullen de eerste datasets vrij te downloaden zijn van de portal van de Amsterdam Innovatie Motor. Hiermee kunnen ontwikkelaars en ondernemers praktische apps maken.

Klik hieronder op ‘Attending’ om u aan te melden. Indien u niet over een LinkedIn-account beschikt kunt u zich aanmelden via ikmeldmijaan@ivv.amsterdam.nl

bron: http://linkd.in/xCPgBn

Per 21 maart zijn de data sets vrijgegeven:

http://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/open-data/overzicht/