Offline server mapy pro Wonderware Intouch

Zdravím všechny.

Začal jsem tvořit vizualizaci v softwaru InTouch jako diplomovou práci, a rád bych použil jako pozadí pohyblivou mapu OpenStreetmap. Bohužel nemám zkušenosti ani s jedním a tak nevím jak do toho. Software Intouch vypadá, že bude chtít URL adresu z které bude mít možnost mapu načítat, ale jelikož moje aplikace bude fungovat offline, nevím jak toho docílit. Je tu nějaká možnost mapu stáhnout a pustit jí na PC offline tak, aby se na ní dalo připojit na LocalHost ? Zkoušel jsem mapu stahovat chápu jak se dá vystřihnout jen část atd, ale soubor je bez přípony a nevím co s ním.

Díky z váš čas. L

To je tohle to: https://knowledge.insourcess.com/Wonderware_InTouch_HMI/Tech_Notes/TN_IT293_How_to_configure_the_Wonderware_InTouch_OMI_Map_App?

Jestli jo, viděl jsem tam openstreetmap. Takže podpora bude. Jak to zpřístupnit offline nelze bez dalších detailů říct. Možností je několik, třeba přes ten ArcGis. Hodně záleží jak velká oblast je požadována, úroveň detaiů…

Marián

Možná by nebylo od věci rozjet si na localhostu WMS server: https://wiki.openstreetmap.org/wiki/WMS#OSM_WMS_Servers

K tomu bude potřeba postgresql která se naplní daty pomocí Osm2pgsql nebo Osmosis.

Data se dají stáhnout tady: http://download.geofabrik.de/europe/czech-republic.html. Následně je lze dále filtrovat (zahodit nepotřebné věci, vyříznout jen určitou oblast) pomocí Osmosis.