Nogal complex gebouw kwa POI data opslag, graag advies van forum

De complexiteit van de POI opslag van dit gebouw zit hem in het feit dat 3 onafhankelijk van elkaar werkende bedrijven alleen al gevestigd zijn op 1 adres: Kinderhuissingel 1D in Haarlem.
Het enige wat de bedrijven met elkaar te maken hebben is de lokatie: Kinderhuissingel 1D.
Hetzelfde geldt voor de bedrijven die gevestigd zijn op 1E t/m 1H.
Wat de rechttoe rechtaan aan oplossing om alle bedrijven op te slaan als punt-opslag een niet overzichtelijk geheel gaat geven… Het spreekwoordelijke door het bomen het bos niet meer zien verhaal.Alle bedrijven daar huren voor een bepaalde tijd 1 of meerdere kantoortjes om klanten te kunnen ontvangen.
Aan de ene kant wil je de bedrijven zichtbaar maken aan de andere kant kan je niet meerdere bedrijven op 1 adres opslaan in de OSM-database toch ?
Graag advies

Volgens mij vroeg je al eerder zoiets, en mijn antwoord heb je toen gebruikt.

Het object waar het nu omgaat is totaal anders.
Waar het clubhuis & restaurant bij het vorige object complementair aan elkaar zijn en daardoor verband met elkaar hebben is dit hier niet het geval.
Gebouw op Kinderhuissingel 1 in Haarlem heeft de adressen: 1D t/m 1H.
Per adres als voorbeeld: 1D zitten 3 bedrijven.
Gemiddeld per adres 3 a 4 bedrijven wat geen louter postadres bedrijven zijn.
Snel rekenend moet je tussen 12 tot 16 bedrijven als POI opslaan om het geheel voor gebouw Kinderhuissingel 1 weer te kunnen geven.

Nee, maar ze hebben wel een relatie en dat is hetzelfde adres. Niet voor niets in het type van de relatie een associated_address en niets anders.