Ne prikayuju se neki objekti

Zdravo svima! Jedan sam od mnogih mapera koji nešto konkretno i radi tj. puno iymena i novih stvari unosim u mapu. Dosta sam na teritoriji opštine Voždovac ucrtao. U odnosu koliko nije bilo u som smislu jeste mnogo, ali koliko još treba da se ucrta je premalo. Mene zanima jedn stvar. Medju silnim objektima koje sam ja ucrtao su bili:

  1. Institut “Kirilo Savić” - Beograd
  2. Institut za puteve Beograd
  3. Izolacija Beograd
  4. Vatrosprem
  5. Beograd Montaža

Te firme i institute sam ucrtao naynačio šta su i njihove podate gde se nalaze i na kraju kada sam ažurirao nisu iscrtani na mapi. da li neko yna o čemu se radi?

Zdravo i tebi :wink: . Postoji pra mogućih razloga zašto nisu prikazane izmene, najčešća je vreme potrebno za renderovanje mape. Druga mogućnost je da tvoj brauzer prikazuje stare keširane slike, a treća da objekat nije pravilno tagovan pa ga samim tim rendering mašina nije prepoznala kao validan objekat. Naj bolje bi bilo da priložiš i link mape gde bi ti objekti treballo da se nalaze ili link ka changeset-u sa izmenama gde se nalaze.
Pozdrav.
:sunglasses:

https://www.openstreetmap.org/edit?way=169037913#map=18/44.75913/20.49485 ovo je link gde je izolacija i institut ya puteve pa molim te proveri gde je problem

Dali je ovo jedan od objekata http://www.openstreetmap.org/way/287638960? Koliko vidim fali mu building tag.


https://www.openstreetmap.org/way/287638959 da ipak fali oznaka da je u pitanju zgrada, samo dodaj building yes.

Да јесте. То ти је београд монтажа а мало изнад су ти институт за путеве и изолација.

ispravio sam ova dva, sad bi trebalo da se pojave posle nekog vremena.

Хвала. Остало ћу ја исправити.