Missing Maps 4 juni in het GeoFort!

Hallo allemaal,

Op donderdag 4 juni 2015 van 14:00 tot 17:00 wordt er op het GeoFort een Missing Maps event georganiseerd door JongGeo. Toegang is gratis, als je meedoet aan de BBQ achteraf wordt een kleine bijdrage gevraagd. Voor vervoer vanaf station Geldermalsen kan gezorgd worden. Meer informatie en aanmelden kan hier: http://jonggeo.nl/missing-maps/

De inzet van het HOT in Nepal toont aan dat goede kaarten voor kwetsbare gebieden onverminderd belangrijk zijn. In het bijzonder hopen we ook dat een aantal ervaren mappers bereid is om nieuwelingen bij te staan.

Voor vragen kun je terecht bij jonggeonl@gmail.com

Tot 4 juni!

Namens JongGeo
Rob Geldhof

Volg ons op Twitter @JongGeo

Hallo allemaal,

Bij deze een reminder voor het Missing Maps event in het GeoFort op 4 juni! Hier vind je meer informatie en kan je je opgeven: http://jonggeo.nl/missing-maps/

De inleiding wordt verzorgd door Maarten van der Veen van het Nederlandse Rode Kruis. Hij zal vertellen over het belang van goede kaarten en het Missing Maps initiatief aan de hand van voorbeelden uit zijn werkzaamheden.

We zoeken zeker ook nog ervaren mappers die bereid zijn om beginners wegwijs te maken met de editors. Ben jij zo iemand? Laat het weten via jonggeonl@gmail.com! (ook voor alle andere vragen).

Groeten en tot dan!

Rob Geldhof