Пропозиція: Matrix кімната, з'єднана з Telegram чатом через relay-bot

Створив кімнату в Matrix, для користувачів, які не мають бажання навіть реєструватися в Telegram. Також для лінуксоідів, гіків і всіх інших :slight_smile:. Є пропозиція це все об’єднати, повідомлення будуть синхронізуватися в обидва боки. Таким чином в Matrix не буде пусто, бо очевидно, що там буде значно менше користувачів. Залишаю посилання на кімнату і на самого бота, якого просто треба додати до чату. Якщо всі підтримають, то зможемо мати більше гнучких інструментів для спілкування та обговорення.

1 Like

Особисто мені б хотілося щоб була увімкнена функція чатів прямо на цьому форумі. Для мене це було б найзручніше. Але розумію що скільки людей стільки і вподобань, тому підтримую вашу пропозицію. Щодо мосту з телеграм-чатом думаю варто обговорити це там також. Мені здається що учасники й адміни будуть не проти.

Було б непогано уніфікувати всі чатики. Використовуєш мессенджер, який подобається, а чат скрізь один і тей самий. Один чат на сайті, в телеграмі, в матріксі і (вибачте) у вайбері. Можливо хтось вайбером користується, а телеграм не переварює :slight_smile: