Man_made=dyke zonder weg - kan dat?

https://www.openstreetmap.org/#map=16/51.9813/4.4056
Ik kwam in een herinrichtend polderlandschap bij de Ackersdijkse plassen een nieuw aangelegde aarden wal tegen. Tijdens de constructie lag er een zandbed dat ook gebruikt werd als werkweg. Vandaar dat ik toen die werkweg gemapt had als ‘path’ (construction).
Nu het een aarden wal is geworden, heb ik er ‘man_made=dyke’ op gezet. Kan dat zonder dat er een highway bij hoort? Op osm.org rendert man_made=dyke als enige tag op een lijnelement niet! Volgens een lokale bewoner komt er geen pad/weg op of naast de dijk.

NB. De hele landuse ligt ook overhoop en OSM moet t.z.t. aangepast worden als het gebied klaar is.

Edit: ik heb de landuses aangepast die absoluut strijdig zijn met de nu zichtbare nieuwe structuren (deels in aanleg). Weliswaar met de natte vinger, maar beter dan een bosstrook over een vers aangelegde aarden wal in verder kaal / grasland.

Volgens mij krijg je dan ook van die haaientandjes in de OFM … meestal gebruik ik embankment = yes. In de mapnik rendert dat niet zonder weg.
man_made = embankment rendert wel zonder weg in de mapnik. https://www.openstreetmap.org/#map=19/51.79983/4.86890

Man-made dyke / embankment zonder highway is helemaal prima,
als het een ding op zich is en geen kenmerk van een highway, dan is het naar mijn mening ook beter dan embankment/dyke=yes

–schrap–

Lees net na schrijven van post op
https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Proposed_features/Dyke

Dat verklaart gelijk waarom het niet gerenderd wordt, dit gegeven (abandoned…)evt toevoegen aan de wiki op https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Key:man_made ?