Llofriu - Edició amb JOSM utilizant prèviament Gobal Mapper i AutoCAD

Hola Bon dia.

Des de fa anys que soc editor del OSM sobretot en municipis catalans com: Piera, Maquefa, Gelida, Barcelona, Castellbisbal i Palafrugell. Entre d’altres i per la meva procedència he editat a Romania als municipis de Bucarest, Merei i Prejmer respectivament.

El cas es que ara estic editant al poble de Llofriu dins del municipi de Palafrugell.

Amb els anys he anat adquirint coneixements de topografía i cartografia i és per aixó utilirzo el AutocAD sempre amb georeferenciació i per convertir aquests fitxer el que més utilitzo es Global Mapper 18.

El cas es que fa poc, dins d’un projecte en el que hi participo, estic editant en aquesta zona: Changeset: 137922889 | OpenStreetMap Hi han agut enderrocs, i divisió en parcel·les i aquesta zona ha anat i canviarà considerablement. Pero si veieu el historial doncs estic tenin certs problemes i gràcies al usuari aTarom m’ha recomentat que us escrigui per aquí. Us aniré pujant pantallazos per que tinc varis dubtes.

Gracies per la vostra dedicació.

Daniel V S.

1 Like

Aquí us paso la zona. Tinc vàries líneas orfes i no sé com fer-ho. Si voleu us puc passar el arxiu “.osm” original per si em podeu ajudar o donar recomanacions.

Gràcies.

Benvingut, Daniel!

Pel que interpreto, el que vols aconseguir és fer la reparcel·lació aprofitant les vies existents per no perdre l’historial. Si és això, potser es poden duplicar els polígons i/o afegir-hi nodes, i després moure els equivalents a les noves posicions sense crear cap via de nou. Suposo que l’AutoCAD tb deuen haver-hi funcions que permetin fer-ho, però no l’he utilitzat mai.

Edito: veig que ja està parcel·lat… em sembla que no entenc el problema :sweat_smile:

1 Like

Bona dia.

Està parcel·lat ja que ho he fet jo.
AutoCAD només em deixa exportar en aquets formats que veuràs en l’imatge.

llofriu autocad exportació

Es per aixó que utilitzo Gobal Mapper 18 per exportar-ho a “.osm”.

Espero que amb les vostres ajudes el dibuix en el openstreetmap es vegin correctament.

Moltes gràcies.

1 Like