Layer tag op leisure=park

De parken in 's-Graveland heb ik allemaal getagged met leisure=park en layer=-1. Yep, ik weet het: dat is taggen voor de renderer en dat moeten we niet doen, maar hoe dan? Ik heb nl bij eentje delayer-tag verwijderd en gekeken hoe de renderers ermee omgaan en Mapnik blijft het goed doen, maar Osmarender laat natural=wood niet meer zien. Onacceptabel IMO!

Dus leisure=park is niet de juiste tag hier en er moet een andere manier zijn om zo’n park te taggen zodat ik, zonder layer-tag, wel natural=wood blijf zien op de twee kaarten. Wie weet het? of moeten we de Osmarender makers er op wijzen dat er een foutje zit in de object volgorde?

Ik wil liever niet allemaal stukjes natural=wood en leisure=park maken om hetzelfde resultaat te krijgen.

Als het op dezelfde layer staat, zoals in jouw voorbeeld, dan behandelt osmarender het op 1 grote hoop. Ik gok dat per layer de laagste id’s als eerste worden gerenderd, maar dat heb ik niet geverifiëerd in de osmarender stylesheets.

Dat is toch best goed te doen met multipolygon relaties?

Yep, dat werkt! :slight_smile: Echter… het werkt niet wanneer stukken natural=wood over de rand van het park uitsteken. Da’s nou weer jammer :frowning: Zie het resultaat.

Edit 20:07, Oeps! Ik had een tikfoutje in ‘multipolygon’ gemaakt. (Ik krijg het maar niet voorelkaar dat woord in 1 keer goed te tikken :/) Ff wachten dus nog op het resultaat.
Edit 20:49, Nee dus! De stukken die over de rand van het park ‘hangen’, krijgen de kleuren van het park. :frowning: