Hoe voorkom ik ingevulde driehoekjes langs waterways in Osmarender?

Hallo,
Ik ben redelijk nieuw hier. Nu heb ik recent wat tijd gestoken in het toevoegen van informatie aan het OpenStreetMap project en Alblasserdam zo ongeveer geadopteerd.
Nu zag e.e.a. er wel aardig uit… in Mapnik…, maar nu bekeek ik de boel eens met Osmarender en ik schrok mij een hoedje. Hoe kan ik voorkomen dat er opgevulde driehoeken tussen steeds 3 nodes van een way [waterway=stream] worden gerenderd? Moet ik alles opknippen in rechte lijnstukken? Is er een makkelijke manier om reeds getekende ways aan te passen?

Kun je misschien een linkje naar een voorbeeld posten?

Ik heb ondertussen de meeste problemen opgelost door de ways/paden rigoreus op te knippen. Hier is -nog- te zien wat het probleem is: http://www.openstreetmap.org/?lat=51.8746197223663&layers=0B00FTF&lon=4.65249538421631&zoom=15

edit: ik had de probleempaden dubbel getagged met én [natural=water] én [waterway=stream]. Waarschijnlijk moet ik [natural=water] wissen en enkel [waterway=stream] gebruiken als ik poldersloten wil creëren?

Ik denk het ook. Zie http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Tag:natural%3Dwater, [natural=water] slaat op een area. Dus als je dat gebruikt, moet je de omtrekken mappen.

Voor “artificial” waterwegen, gebruik ik waterway=canal.

beschrijving kan (alleen in het Engels) hier (http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Tag:waterway%3Dcanal)gevonden worden.