Hoe tag je deze voetgangerssluis?

Ik kwam in Rotterdam Pernis deze voetgangerssluis tegen. Het hek bestaat uit vaste elementen. Ik heb er voorlopig een barrier=gate van gemaakt. Heeft iemand een suggestie voor iets beters, of maar zo laten?

Je zou het kunnen taggen als fietsbarrière (Tag:barrier=cycle_barrier) samen met de tag bicycle=no. Het is misschien geen traditionele fietsbarrière, maar het vervult wel dezelfde functie.

je moet dan het plaatje op een image sharing site (iets als imgur) zetten en dan met de

 [img]

tag daar een ref aan maken.

Dank Martin, ik ga het proberen.
Ik dacht eigenlijk dat Dropbox dat ook ondersteunt als het een bestandsformaat betreft dat binnen Dropbox direct te ‘viewen’ is.

Edit: gelukt! Gaat inderdaad makkelijk zo :slight_smile: En ik zal de volgende keer het plaatje kleiner maken… En ook dat is gelukt - kan je op Imgur doen.

Zelf heb ik goede ervaringen (wel al een tijdje geleden) met https://postimages.org/

Jan, Postimages doet het ook en zelfs zonder account :slight_smile: Dank voor de tip

Je kan de foto ook uploaden naar Wikimedia Commons en in https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Pedestrian_chicanes_in_the_Netherlands plaatsen. Op Commons kunnen we wel wat meer foto’s gebruiken van de allerhande verkeerssituaties en borden in Nederland. En je kan er ook zo thumbnails van maken bijvoorbeeld https://commons.wikimedia.org/w/thumb.php?f=Legaat_De_Klencke_Oosterhesselen_Klenckerveld_Natuurgebied_Landgoed_Natuurmonument_Nieuwe_Natuur_14_33_18_575000.jpeg&w=600 om thumbnail van https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Legaat_De_Klencke_Oosterhesselen_Klenckerveld_Natuurgebied_Landgoed_Natuurmonument_Nieuwe_Natuur_14_33_18_575000.jpeg te krijgen. Deze slingerhekken zijn volgens mij allemaal barrier=cycle_barrier . Dit is volgens mij voor zowel afremmen als tegenhouden.

Op https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Tag:barrier%3Dcycle_barrier#Types_.2F_designs_of_cycle_barriers staan alle smaken vrij uitgebreid beschreven.