google alerts

Krijg via google-alerts mails met links naar artikelen waarin bv. ‘open street map’ voorkomt (Vandaag dus iets over dat gedoe met iphone applicaties waarmee de ns en db problemen mee hebben (jaja, licentieproblematiek :laughing:), en dat ze in dld maar OSM data willen gebruiken om van dat gedoe af te zijn).

Is het een idee om deze alerts op de nl-site te zetten (die hele wolk tags kan wel wat ruimte inleveren imho)?

Kun je de tekst even hier copy/pasten of als mail naar talk-nl sturen? Nu nog de website aanpassen is denk ik niet handig aangezien er al hard gewerkt wordt aan een nieuwe site.

Gaat niet om specifieke tekst, maar als idee om zo’n functie aan de site toe te voegen. Als er een nieuwe site wordt gebouwd, dan zit er vast wel zoiets in

(of in een volgende versie, neem aan dat de ontwikkelaars van de nieuwe site aan de bezoekers zullen vragen wat ze verwachten of dat ze nog ideeen hebben?)

Laat maar, niet zonder meer een werkend idee.

Vandaag kreeg ik een melding dat Google iets heeft gevonden van ene lambertus met een kaart in het Fries, van januari (weet niet of diet echt een indicatie geeft hoe lang het kan duren voordat google iets tegenkomt van openstreetmap.nl).

Heh, daar is Google knap laat mee.