fout gegaan?

Zojuist fietspaden toegevoegd langs de N795. http://www.openstreetmap.org/?lat=52.363&lon=5.8695&zoom=14&layers=M

Daarbij heb ik een beetje zitten kloten. Een deel van het fietspad aan de Noordzijde stond er al op als route tussen knooppunt 18 en 19. http://www.openstreetmap.org/?lat=52.35745&lon=5.8835&zoom=17&layers=M

Is er iemand die kan controleren of ik de zaak daar niet verpest heb? Ik ben er nog niet goed genoeg in thuis om dat te kunnen doen.
Als het niet goed is, hoor ik graag wat er fout is gegaan.

Peter

Ha Boswachter,

Ziet er niet verkeerd uit. Je zou de N weg op slot kunnen zetten voor fietsers met bicycle=no
Dan moet je wel zeker zijn dat langs dat deel ook fietspaden lopen.

Zit nu op een camping een beetje te rommelen met een laptop en een niet zo snelle verbinding dus zal thuis na het wekend ook nog eens rustig kijken.
groet,
Eggie

Dit stuk heb ik even als voorbeeld op bicycle=no gezet

http://www.openstreetmap.org/?lat=52.35678&lon=5.88195&zoom=17&layers=M

Eggie,

dank voor je reactie.
Het was een beetje dom om bicycle=no te vergeten. In een vorige actie had ik die juist bewust nog niet aangebracht, omdat de fietspaden er toen nog niet waren.
Het gehele stuk is nu goed getagd.

Peter

Ha Peter,

'k Heb alleen dat stuk op bicycle=no gezet. De rest mag je zelf doen. :slight_smile: Dat wordt nog wat met de veluwe. Ben op het ogenblik ook op de veluwe bezig. beetje vakantie hè. Tussen Vaassen en Apeldoorn (Zwolse weg) heb ik het westelijke fietspad oneway weer weggehaald. Het oostelijke ontbrak nog. Helaas stond de weg ook op slot dus was niet routeerbaar. Dat had iemand dus te sbel op bicycle=no gezet. ook ontbraken veel oversteekmogelijkheden en dan zit je als fietser gevangen op het fietspad. :frowning: Heb nu parallelbikelanes toegevoegd en de weg weer open gezet voor fietsverkeer. Zat een beetje in tijdnood en heb zo de boel voorlopig hersteld. Misschien kun je daar eens naar kijken als je tijd hebt… Jouw gebied hè… :slight_smile:
groet,
eggie

Dat had ik laats ook al ondekt dat daar het nodige rammelt. Ik moest met de auto naar Apeldoorn en liet de GPS meelopen routerend voor de fiets. Toen bleken daar de nodige gekke dingen. Zo is het laatste gedeelte van de parallelweg van de Zwolseweg, vlak voor het Loo getagd als voetpad en de hoofdbaan voor fietsen verboden! Daar moet dus nog het nodige gebeuren.

Mwah, voorlopig houdt ik dichter bij huis bezig. Is ook nog zat te doen.

Peter