Embankment

Hi ik weet niet wie het gewijzigd of aangestuurd heeft maar de complimenten, man_made=embankment geeft een klein nauwelijks zichtbaar helling streepje gekregen. Nu is duidelijk dat het embankment is en naar welke kant !! :slight_smile:

Heb je daar een voorbeeld van? Kopieer de URL uit de website van OSM en plak hem hier in een berichtje.

Hi Marc, dom, dat wordt zoeken, zal wel volgend jaar worden denk k, dus dat hou je tegoed.

hier bv.

Er schijnt verschil te bestaan tussen de wijze van rendering van embankment, afhankelijk hoe precies getagd. Zie hiertoe:
http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Tag:man_made%3Dembankment

Heren sorry loos alarm, het was in JOSM, er wordt aan P2 nog maar weinig aangepast, liefhebbers werk naar ik begrijp. Hier is een link met een mooie bult, http://www.openstreetmap.org/#map=17/52.43738/4.80510
Marc, het minimaal onderbreken van de embankment way in P2 doet wonderen en levert een klein kort aanhangsel dat met reverse de andere kant op gericht kan worden, maar of dit niet op werken voor de renderer lijkt ? Persoonlijk vindt ik van niet, ik teken een kaart, een database kun je slechts vullen en niet tekenen, zie link http://www.openstreetmap.org/#map=19/52.29445/5.08504

Het onderbreken van man_made=embankment is volgens de wiki noodzakelijk, dus zeker geen taggen voor de renderer om het gewenste resultaat te krijgen.
Embankment rendert vermoedelijk niet als op een area/polygon getagd wordt

In het voorbeeld van Hendriklaas werd deze embankment niet gerenderd omdat de polygon gesloten was.
(ik heb deze onderbroken, en zal spoedig wel worden gerenderd, mocht het niet de bedoeling zijn, laat dit dan weten dan draai ik het weer terug)

Inmiddels rendert de embankment:

Toch wel mooi deze โ€œbergenโ€ in Nederland

Accoord. JOSM doet het ook zonder die onderbreking met rode streepjes. Vreemd 2 edit tootljes binnen OSM, die een verschillend resultaat geven.