Een extra oogje in het zeil

Al geruime tijd stuur ik met veel genoegen de welkomstberichten aan nieuwe mappers en screen dan direct wat er is bijgedragen.

Daarnaast kijk ik dan naar de vervolgedits en naar de herintreders. Die vind je hier.

Momenteel zit ik in een revalidatietraject en langere tijd achter de computer gaat nog niet.

Leo Slager heeft de afgelopen weken de honneurs waargenomen en ik ben vandaag voorzichtig weer begonnen met de nieuwe mappers. Dat is wel te overzien.

Aan de herintreders kom ik echter nog niet aan toe. Graag een extra oogje in het zeil als er hulp gewenst is bij de edits van relatief nieuwe mappers. Zie hyperlink boven.

eggie

Veel beterschap.

Ik zal er een oogje op proberen te houden.

Sterkte met je revalidatie @Eggie!

Top dat jij en @Leo_Slager (en vast ook anderen die daarvoor ook een pluim verdienen) zich zo inzetten voor het begeleiden van nieuwe mappers!
Daar zijn zowel de nieuwe als de bestaande mappers en eindgebruikers van OSM erg bij gebaat.

3 Likes

@eggie beterschap!
Ik hou voor voor mijn hoekje van Nederland (ook uit nieuwsgierigheid) de wijzigingen in de gaten via een aangepaste Pascal Neis RSS feed :wink:

Ik wil je graag helpen Eggie !
Beterschap !

1 Like

:+1:… helemaal top

1 Like

Succes Eggie!
En dankjewel beide (@Leo_Slager) en alle anderen die hier het geduld voor op kunnen brengen, voor het begeleiden van al die nieuwe en herintredende mappers :heavy_heart_exclamation:

Het is weer vakantietijd en dan nemen de jeugdige bijdragen weer toe. Uiteraard zijn deze welkom, maar een extra oogje kan geen kwaad.
Ben zelf weer voorzichtig begonnen.

Dit is mischien ook wel goed voor iedereen om te weten. Pokemon Go heeft blijkbaar een update gehad en nu zien we nieuwe POGO mappers die incorrecte natural=beach of natural=coastline toevoegen.

Ik heb de query die daar gepost is iets aangepast. overpass turbo

looky looky, de wereld hangt van toeval aan elkaar…

image