edits wereldwijd... terugdraaien?

Kan even hier iemand naar kijken… Dit vertrouw ik voor geen cent.
https://www.openstreetmap.org/user/Lilla%20Elna/history#map=2/13.4/22.3

Terugdraaien?

edit. Mijn computer kan zo’n oppervlak niet eens behappen. Josm loopt dan vast. Een reactie krijg ik niet… Op andere vragenstellers is ook nooit gereageerd op de changesets.

De toevoeging in Nederland lijkt wel te kloppen. Tenminste, er zit een bedrijf genaamd Niacet op die locatie: https://www.niacet.com/nl/.

Maar dit soort edits wekken bij mij wel altijd vragen op. Soms wordt er een boom in Kazachstan en een bankje in Canada toegevoegd in dezelfde edit…

Inmiddels contact. Inderdaad vergeten up te loaden tussendoor. Er is geen schade…

Even bekeken, en wekte ook mijn wantrouwen. Kon echter niet zo snel fouten ontdekken.
Blijkbaar heeft betreffende mapper vooral interesse in industriegebieden. Maar vraag me dan wel af hoe een beginnend iemand er toe komt in zeer korte tijd gebieden, die wereldwijd erg van elkaar verwijderd zijn, uit te kiezen om te gaan aanpassen. En blijkbaar ook enkel middels satellietbeelden.

Doet me wat denken aan de mapper van wie ik recentelijk wijzigingen in enkele Nederlandse zonneparken heb teruggezet.
Is er soms een of ander project om internationaal industriegebieden in OSM te ‘valideren’?

Zou kunnen, maar dan moet dit bij de info terug te vinden zijn. Dit is wel random…

Misschien iemand die als vertegenwoordiger (of heet dat tegenwoordig consultant in het Nederlands?) wereldwijd klanten bezoekt die voornamelijk op industriegebieden gevestigd zijn. En dan op basis van de satelietbeelden de ontbrekende informatie intekent en daarbij niet vermeldt dat hij ook ter plaatse is geweest.

Eén van mijn eerste edits was het intekenen van een ontbrekend wegje in de bergen van Japan op basis van de Bing-beelden, omdat ik op vakantie ter plekke een uur was omgelopen vanwege het ontbreken ervan in Maps.me.

… maar je editgebied was niet zo groot als de vs en europa samen. Het was in dit geval een onbewuste actie van de mapper. Je analyse klopte want het bedrijf uit Tiel zit ook in Niagary Falls. Mapper heeft contact opgenomen. Maar als je dit soort edits tegenkomt toch even aan de bel trekken. Zie draadje vandalisme… die mapper is inmiddels geblokkeerd. Er is een app waar je kunt zien wat je eerste. Edit ooit was… Heb even geen computer …
Edit… Hier even je account naam invullen…

http://hdyc.neis-one.org/?eggie

k Zie dat mijn eerste edit op het terrein van mn school was.Kreeg er geen reacties op…

Edit 2… Beetje uit de hand gelopen hobby zie ik nu.

Edit3
Yep… http://hdyc.neis-one.org/?Digital%20Sadhu