Aktivitetet e OpenStreetMap ne Open Labs Hackerspace

Pershendetje :slight_smile:

Mblidhemi serish ne ambientet e OpenLabs Hackerspace per te permisuar te dhenat e OSM dhe te mesojme gjera te reja gjithashtu :).

17.02.2017 Hyrje ne JOSM
Aktiviteti ne website te Open Labs:https://openlabs.cc/sq/openstreetmap-hyrje-ne-josm/
Aktiviteti ne fb:https://www.facebook.com/events/291174934632506/

18.02.2017 OpenStreetMap Mapathon #9
Aktiviteti ne website te Open Labs:https://openlabs.cc/sq/openstreetmap-mapathon-nr-9/
Aktiviteti ne fb:https://www.facebook.com/events/1367746043295630/1367746049962296/

Kushdo qe ka deshire te na bashkohet eshte mese i mirepritur :slight_smile:

Faleminderit
Nafie Shehu