http://laboratory.hmarka.net/directories/koatuu - наприклад, беремо Львівську область. Я не бачив на жодній мапі, аби Борислав і Східницю виділяли в окрему адміністративну одиницю з підписом “Бориславська міськрада”, а потім ще окремо той полігон ділили на два і окремо підписували Східниця, Борислав. Ні одному туристу це не цікаво, мапити кордони такого поділу, особисто я також бажання не маю. Те саме стосується Стрия, Дрогобича, Червонограда. Або беремо Львів. Як виходити з ситуації, підписувати один великий полігон “Львівська агломерація чи то Львівська міська рада?”, ділити на райони і потім окремо вимальовувати сам Львів і населені пункти включені до районів? На мапах Транснавікому межа Львова складається з обєднання районів (окремо межа міста не виділена), на мапах Візікому ця львівська ситуація проігнорована (все обмежується суто межою самого Львова). Вкладеність наведеного дерева КОАТУУ мені зовсім не подобається (та й постачальникам пропрієтарних мап також), тому схема DSem мені і найбільше симпатизує. Ну якось дивно, що міста мають різні адмін_левели і райони міст також мають різні адмін_левели, при тому, що сутність їх одна й та сама. Але з іншої сторони ігнорувати КОАТУУ також неправильно (комусь це може бути цікаво). Тому єдиний вихід, аби сутність “місьця” і КОАТУУ не “конфліктували”, введення додаткових тегів place, які треба жорстко прописати в майбутній угоді. По типу city, town, district, city_district… А admin_level жорстко за КОАТУУ