3dshapes import

In Mei was ik bezig met de verbetering van 3dshapes, bij voorbeeld in het Amsterdamse Eendrachtspark. Die ziet inmiddels heel anders uit.

Nu zijn mijn veranderingen verdwenen.

Bijvoorbeeld http://www.openstreetmap.org/browse/way/55158139/history is nu vervangen door http://www.openstreetmap.org/browse/way/74602412

Betekent dit dat het verversen van 3dshapes geen zin geeft? Ik vind dat veranderde shapes niet door en skript gewist of door oude versies vervangen worden zouden.

En wat is er gebeurt met http://www.openstreetmap.org/browse/way/29439391/history? Dat was geen 3dshape en toch is het nu gewist.

Groetjes
Stefan

Hmm, nabewerking, zoals het wissen van ‘oude’ data, hoort onder een normaal user account te gebeuren ipv als 3dShapes. De 3dShapes user is alleen maar bedoeld om 3dShapes-objecten neer te zetten.

Dat zal hier zijn misgegaan. Misschien kan die importeur dat bevestigen?

Bedankt voor uw aandacht… ik heb de betrokkene wegen nu uit mijn oude OSM bestand gekopieerd. Always have a backup! :slight_smile:

Stefan: misschien een geruststelling dat i.i.g. déze importeur (die niet met 3dShapes in Amsterdam bezig is geweest, maar wel ten zuidoosten) ook backups heeft van de oude situatie. :slight_smile: Een fout is zo gemaakt, en indien mogelijk moet het gecorrigeerd kunnen worden.