Zaterdag 28 januari, online community bijeenkomst

Online community bijeenkomst
Iedere 2 weken (afwisselend doordeweeks in de avond en in het weekend) hebben we altijd een gezellige online bijeenkomst. Een ideaal moment om mappers te leren kennen en om onderwerpen eens monderling te bespreken in plaats van via het forum. Het is altijd een interessante 2 uur.

Wanneer: Zaterdag 28 januari 2023
Hoe laat: Van 10:00-12:00
OSM-kalender: OSM Nederland bijeenkomst (online) | OpenStreetMap Calendar (aanmelden niet noodzaklijk)
Waar: Op het videoplatform Jit.si Meet: https://meet.jit.si/OpenstreetmapNederland (dit kanaal staat altijd open!)
Waarom: Om elkaar als vrijwilligers bij Openstreetmap (beter) te leren kennen en om kennis & ervaring uit te wisselen

Heb je vraagstukken die we zouden kunnen bespreken? Ben je bezig met een interessant project? Heb je een mooie toepassing van OSM gevonden? Of heb je een vraag over hoe iets correct te omschrijven? Kom langs! (en laat gerust een voorstel achter in dit draadje!)

Jit.si Meet is te gebruiken met elke webbrowser en daarnaast ook via allerhande applicaties. In principe hoeft er niets voor te worden geïnstalleerd.

6 Likes

Hoi Cartographer10!
Je was me voor met het leggen van dit draadje. Ik merkte dat ik mijn berichten na enige tijd niet meer kan aanpassen en dat het daarmee wel erg lastig wordt elke twee weken de onderwerpregel te veranderen.
Is dat een kracht die je in de rol van beheerder wel hebt?

Zin in het volgende treffen! En fijn dat je je ook op het beheer hebt gestort.

1 Like

Ik ga proberen er weer eens bij te zijn! Ik zou wat aandacht willen besteden aan de Rustpunten, zie het betreffende draadje. Ik heb een plan opgeschreven en ik zou daar wel wat gedachten over willen horen, kijken of we het zo kunnen aanpakken dat we ze er allemaal in kunnen krijgen met aanvaardbare precisie en kenmerken.

1 Like

Yes, als moderator had ik ook steeds jouw post kunnen bewerken als jij me voor was.

Als level 1 member kun je idd 24u topics aanpassen en als level 2 member 1 maand.

En level 2 ben je vrij snel :slight_smile:

Ik tref jullie weldra!

Aangepast naar woensdag 14 december 19:30. Ik neem aan de laatste van het jaar? Of wordt er nog animo voor 24 dec verwacht (ik in ieder geval niet)

Aangepast naar Zaterdag 28 januari. Aangezien hald januari een nieuwjaarsborrel live ben ik er even vanuit gegaan dat er dan geen behoefte is aan een online meeting hier. Vandaar einde van de maand